Ana sayfa Dizi Haberleri Usta oyuncu Serdar Gökhan, Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin kadrosuna katıldı!

Usta oyuncu Serdar Gökhan, Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin kadrosuna katıldı!

tarafından ker_def

TRT1’in sevilen dizisi “Mehmed Fetihler Sultanı”, kadrosuna usta oyuncu Serdar Gökhan’ın katılması dizinin kalitesini artıracak. 1943 yılında Bolu’da dünyaya gelen Serdar Gökhan, bugüne kadar yer aldığı projelerle Türk sinemasında ve dizi tarihinde çok önemli isimler arasında yer aldı.

Türk dizilerinin son 25 yıllık süreçte büyük yükselişinde Serdar Gökhan’ın da farklı projelerle imzası bulunuyor. Fatmagül’ün Suçu Ne, Kurt Seyit ve Şura, Mehmetçik Kutül Amare, Diriliş Ertuğrul gibi önemli dizilerde rol alan Serdar Gökhan, şimdi de yine bir tarihi proje ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Miray Yapım’ın her salı akşamı TRT1’de izleyicilerle buluşan dizisi “Mehmed Fetihler Sultanı”, oyuncu kadrosuna Yeşilçam’ın koca çınarı Serdar Gökhan’ı dahil etti.

Dizide, Evrenosoğlu karakterine hayat verecek usta isim, diziye yeni bir soluk getirecek. Diziye 9. Bölüm itibariyle katılacak olan usta isim olan Serdar Gökhan, seyircileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Miray Yapım imzasıyla salı akşamları ekrana gelen Mehmed Fetihler Sultan’ı, Şehzade Mehmed’in tahta çıkış hikayesini ve İstanbul’un fethine giden sürecin eşsiz atmosferini izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Mehmed Fetihler Sultanı her salı saat 20.00’de TRT1’de!