Ana sayfa Sosyal Medya Selin Yeninci’nin Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmasının nedeni ortaya çıktı!

Selin Yeninci’nin Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmasının nedeni ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Selen Yeninci, 2011 yılından itibaren projelerde görünmeye başladı. Vicdan, Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde deneyim kazanan oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova ile büyük çıkış yaptı.

4 sezondur Saniye karakterini canlandırdığı diziden geçtiğimiz ay ayrılan Selin Yeninci’nin, Adana’daki çekimlerde yorulduğu ve ayrılmayı kendisinin istediği ortaya çıkmıştı. Selin Genç ile birlikte Selin Yeninci de diziye aynı zamanda veda etti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ardından çeşitli teklifler alan oyuncunun hemen yeni bir dizi için anlaşma yapması da dikkatleri çekti. Bir Zamanlar Çukurova’daki başarısının ardından birçok teklif aldığı bilinen oyuncu, hayranları ile yeniden televizyon ekranında buluşacak.

Selin Yeninci'nin Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılmasının nedeni ortaya çıktı! 7

Annenin Sırrıdır Çocuk isimli yeni tv8 dizisinde rol alacağı ortaya çıkan Selin Yeninci, şimdiden yeni karakteri için hazırlıklara başladı. Engin Öztürk ile İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi, etkili bir yapım olarak dikkatleri çekti.

Olgun Toker’in de diziye katıldığı ortaya çıkarken, bir diğer yeni isim ise Selin Yeninci oldu… Altın Koza ödülü de bulunan Selin Yeninci, başrolde yer alacak ve alışılmışın çok dışında bir karakteri canlandıracak.

Selin Yeninci hayranlarının yeni dizideki rolünden çok etkilenmesi bekleniyor.