Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Ekin Koç’a nazar değdi!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Ekin Koç’a nazar değdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin şimdiye kadar yayınlanan 3 bölümü öyle etkileyiciydi ki, izleyiciler adeta mest oldu. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Leyla Lydia Tuğutlu, Mehmet Özgür, Gürkan Uygun, Sevda Erginci, Hatice Şendil gibi oyuncular dizinin başrollerinde yer alıyor.

Etkileyici savaş sahneleri, yakın dövüşler, Selçuklu mimarisinin ile tasarlanan dekorları, kostümleri ve aksesuarları ile büyük övgü alan dizinin setinde bir talihsizlik yaşandı. Dizinin başından bu yana en öne çıkan isim kuşkusuz Ahmet Sancar karakteri ile Ekin Koç oldu.

Ünlü oyuncu izleyici de öyle güçlü bir etki bıraktı ki, bu rolün ona çok yakıştığı netti. Ancak Ekin Koç, çekimler sırasında talihsiz bir kaza ile karşı karşıya kaldı. Tv100’ün haberine göre yürekleri ağza getiren kazada Ekin Koç’un parmağı kırıldı.

Kılıç darbesi gelen parmağın kırılmasının ardından ünlü oyuncu, hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan bu talihsiz olay tüm ekibi üzdü ve hemen kontrolleri yapılan Ekin Koç’un iki gün boyunca sahneleri ertelendi. Parmağında kırık ve doku zedelenmesi tespit edilen Ekin Koç, büyük bir acı yaşadı.

Bir süre dinlendikten sonra sete geri dönmesi beklenen Ekin Koç’un aksiyon sahnelerinde dublör kullanması konusu da gündeme geldi.