Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi final mi yaptı, yoksa yeniden dönecek mi? İşte son durum!

Savaşçı dizisi final mi yaptı, yoksa yeniden dönecek mi? İşte son durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 4 sezon devam eden ve başarılı performansı ile de Pazar akşamlarına damgasını vuran Savaşçı dizisinde ilginç olaylar yaşandı… Pandemi döneminde ne olacağı belli olmayan dizi hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Başrol oyuncuları ile anlaşmada sıkıntı olduğu dedikoduları yapılırken, Berk Oktay ile Limon Film’in anlaştığı haberi gelmişti. Ancak diğer oyuncular konusunda da sıkıntılar olabileceği söyleniyordu. Savaşçı dizisi geçen sezon çekilen 3 stok bölümün yayınlanmasının ardından sırra kadem bastı.

Dizinin akıbeti hakkında da net bir bilgi yoktu. Hatta Fox TV, Pazar akşamlarına Öğretmen gibi 36 bölüm yapılması planlanan diziyi getirince Savaşçı hayranları da bir hayli şaşırmıştı. Sonunda ekranın tek asker dizisi hakkında karar verildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberine göre Limon Film ile Fox TV arasında varılan anlaşma sonucunda dizinin devam etmesi kararı çıktı. Çekim mekanlarının yeniden düzenleneceği ve Kasım ayının başlarında da ekibin sete çıkacağı belirtiliyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise Osman Taşçı oturacak. Dizide başrollerde Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli ve Gaye Turgut Evin bulunuyor.

Dizi 99. bölümü ile birlikte zorunlu ara vermişti. Pandemi döneminde dizinin devamı konusunda gerekli işlerin yapılmaması ve sezona 3 stok bölüm ile başlayıp sonrasında ara verilmesi, bir süre belirsizlik yaşanması gibi konular Savaşçı dizisi hayranları için büyük bir talihsizlik olarak kayıtlara geçti.