Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu, ekran başına kilitledi herkes o sorunun yanıtını merak etti

Uyanış Büyük Selçuklu, ekran başına kilitledi herkes o sorunun yanıtını merak etti

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan, Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Uyanış Büyük Selçuklu, güçlü reyting sonuçları ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizinin 9 Kasım yani dün akşam yayınlanan 7. bölümünde herkesin kitlendiği soru Sencer karakterine ne olacağı sorusuydu… Sencer’in yaşam mücadelesi izleyenleri ekran başına kilitledi… Turna, Yorgos’un tuzağından kurtulabilecek mi?

TRT 1’de ekranlara gelen ve ilk bölümünden itibaren sadece Türkiye’de değil, Dünyada da başarılara imza atan ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’nun dün akşam ekranlara gelen bölümünde izleyicilerin bir hafta boyunca merakla bekledikleri “Sencer’i bulabilecekler mi?” sorusu yanıt buldu. Sencer’i, kardeşi Tapar’ın bulması ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşatırken, öte yandan Melikşah’ın Sencer’in olduğu obaya gitmek istemesi tansiyonu yükseltti.

Bölümün en çok konuşulan anlarından biri de, Terken’in, “başarılı” olan “Elçin’i saraydan kovdurma planı”na Melikşah’ın sergilediği sert tepkiler oldu… Hiç beklemediği anda Melikşah’ın tepkisiyle karşılaşan Terken, Seferiye Hatun’la da karşı karşıya kaldı. Terken’in ‘Elçin Hatun’u oyuna getirdiğini’ düşünen Seferiye Hatun, bu durumun peşine düşerken, Terken’in bu hamle karşısında nasıl bir adım atacağı şimdiden heyecan uyandırdı.

Sencer’in rüya sahnesinin büyülü atmosferi ile ekran başındakileri derinden etkilediği bölümün finalinde, Yorgos’un Turna’nın karşısına çıkıp onu tuzağa düşürmesi ise nefesleri kesti. Sencer’in yaşam savaşı devam ederken, Turna’nın büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olması ekran başındakilere yeniden “Aşıklar kavuşamayacak mı?” sorusunu sorduracak…

‘Uyanış: Büyük Selçuklu’, dün akşam yayınlanan heyecan ve duygu dolu bölümüyle totalde ikinci sırada yer alırken, AB ve ABC1 gruplarında ise zirvede yer almayı yine başardı.

Emre Konuk’un yapımcılığını ve genel yönetmenliğini üstlendiği ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’nun yeni bölümü 16 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:00’da TRT 1’de ekranlara gelecek.