Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu’da öyle bir sır var ki, açıklanınca büyük felaket yaşanacak!

Uyanış Büyük Selçuklu’da öyle bir sır var ki, açıklanınca büyük felaket yaşanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Uyanış Büyük Selçuklu, başladığı günden bu yana büyük bir ilgi görüyor. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Mehmet Özgür ve Gürkan Uygun’un dizide bir hayli öne çıktığını da görebilirsiniz. TRT1’in 2020-2021 sezonundaki en güçlü yapımlarından birisi olarak ortaya çıkan tarihi dizi, büyük bir platoda ve geniş bir ekip tarafından çekiliyor.

Sultan Melikşah karakterine hayat veren ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, hayatının hikayesini okuduğu Sultan Melikşah’a zaten ilgisinin bulunduğunu, Selçuklu Devleti hakkında da daha önceden birçok araştırması olduğunu belirtirken, rolü de bu yüzden hemen kabul ettiğini söyledi.

Sosyal medyadan gelen izleyicilerin sorularını yanıtlayan Buğra Gülsoy, dizide büyük bir sırrın da olduğunu ve bu ortaya çıktığı zaman da her şeyin felaket olacağını belirterek, spoiler verdi…

“Dizide açığa çıkmayı bekleyen bir sır var mı?” şeklindeki soruyu yanıtlayan oyuncu, “Aslında var. Sırrın çıkacağı zaman herhalde felaketler kopacaktır, diye düşünüyorum. Diziyi bunun üzerine inşa ettik, ilk bölümümüzde. Bu sırra her bölüm, her adım daha da çok yaklaşıyoruz. Gittikçe yaklaşıyoruz. Belki sırlar tazelenecek. Belki sırları yeni birileri öğrenecek, bilmiyoruz” açıklamasını yaptı.

Öldüğünü sandığı eşinin ölmediğini öğrendiğinde Melikşah’ın nasıl bir tepki vereceğini bilemediğini anlatan oyuncu, bu sahneyi de kafasında düşündüğünü belirtti.

“Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisinde Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu, Nik Xhelilaj ve Erdem Akakçe gibi birbirinden önemli isimler rol alıyor.

Dizinin 4 Ocak Pazartesi akşamı 15.yeni bölümü yayınlanacak.Videodan yeni bölümün fragmanını izleyebilirsiniz.