Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu’nun zirve keyfi sallanıyor! Sefirin Kızı reytingde atak yaptı, Çukur çok daha iyi!

Uyanış Büyük Selçuklu’nun zirve keyfi sallanıyor! Sefirin Kızı reytingde atak yaptı, Çukur çok daha iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları öyle güçlü diziler ekrana geliyor ki, reyting yarışında müthiş bir rekabet ortaya çıktı. TRT1’in müthiş dizisi Uyanış Büyük Selçuklu, tempo düşürmeden devam ediyor. Dizinin yeni bölümlerinde zayıflama olabileceği düşüncesi bir yana, hem tempo yüksek seyrediyor hem de haraketli ve gerilimli sahnelerle izleyiciler ekran başından kalkamıyor…

Dün akşam da çük güçlü bir bölümle ekranda yer alan TRT1 dizisi reytinglerde de tüm kategorilerde birincilik elde ederek üstünlüğünü bir kez daha gösterdi.. Ancak bu hafta dikkat çeken detay dizinin reytinglerinde bir miktar gerileme olmasıydı… Bu gerileme de rakip dizilerin de çok etkili olmasından kaynaklıydı…

4. sezonunda da müthiş tempo tutturan Çukur dizisi Show TV ekranında yükseliş sergilemeye devam ediyor. Dizinin Uyanış Büyük Selçuklu’ya şu an itibari ile totalde rakip olduğunu görüyoruz. Dün akşam TRT1 küçük bir farkla birinci olurken, Show TV hemen arkasındaydı. AB ve ABC1 gruplarında ise Uyanış Büyük Selçuklu, farklı bir şekilde birincilik koltuğunda oturuyor.

Çukur dizisinin tüm kategorilerde gayet iyi durumda olduğu, hikayenin yine tuttuğu ve izleyicilerin 4. sezona sımsıkı sarıldıklarını hem sosyal medya etkileşimlerinden hem de reytinglerden anlayabiliyoruz.

Uyanış Büyük Selçuklu'nun zirve keyfi sallanıyor! Sefirin Kızı reytingde atak yaptı, Çukur çok daha iyi! 1

Sefirin Kızı dizisi de müthiş bir atak yaptı. Total kategorisinde Çukur’un adeta dibine kadar yaklaşan Star TV dizisi, ikincilik konusunda yarışabileceğini ortaya koydu.

Sefirin Kızı’nda yükselişi sağlayan ana neden hikayenin izleyicileri cezbetmeye başlaması…

Uyanış Büyük Selçuklu'nun zirve keyfi sallanıyor! Sefirin Kızı reytingde atak yaptı, Çukur çok daha iyi! 2

İkinci sezonda büyük eleştiri alan hikayede senaristlerin son bölümlerdeki dokunuşları sonrasında reytinglerin yükselmesi doğru yolda olduklarını gösteriyor.

AB’de biraz düşük kalsa da ABC1 performansı da Star TV dizisinin başarısını gösteriyor. Dizinin 25. yeni bölümü de çok etkili sahnelerle dolu olacak. Yani yükselişin sürmesi bekleniyor..

Uyanış Büyük Selçuklu'nun zirve keyfi sallanıyor! Sefirin Kızı reytingde atak yaptı, Çukur çok daha iyi! 3

Yasak Elma dizisi ise AB’de düşüş sergilese de diğer iki grupta daha iyi sonuçlarla haftayı tamamladı. Kendi kitlesini ekran başında tutmaya devam eden Fox TV dizisi, hikayenin de farklılaşmaya başlaması ile yeni bir yola girdi. Tüm karakterlerin adeta birbirleri ile kavgalı bir duruma sokulduğu hikayede, 85. bölümde Halit ve Kerim karakterlerinin ayrılacağı iddiası da izleyicilerin ilgisini çekti.

Sonuç olarak 19 Ekim Pazartesi akşamı tüm diziler açısından çok iyi sonuçların alındığı, emeklerin karşılık bulduğu bir gün oldu. Önümüzdeki haftalarda sıralamanın değişebileceğine yönelik işaretler de var…

İşte 19 Ekim Pazartesi günü reytingde ilk 10 program listesi:

Uyanış Büyük Selçuklu'nun zirve keyfi sallanıyor! Sefirin Kızı reytingde atak yaptı, Çukur çok daha iyi! 4