Ana sayfa Dizi Haberleri Uysallar’ı çok sevenlere güzel haber! Dizinin sahnelerini bizzat deneyimleyebilecekler!

Uysallar’ı çok sevenlere güzel haber! Dizinin sahnelerini bizzat deneyimleyebilecekler!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlenen Uysalla dizisi büyük ses getirdi. Sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyiciyi çok etkileyen Uysallar dizisini sevenlere büyük bir müjde var. Diziyi sevenler bizzat sahneleri yaşayabilecekleri deneyim alanı açıldı.

Yönetmenliğini Onur Saylak, senaristliğini Türkiye’nin en güçlü yazarlarından biri olan Hakan Günday’ın üstlendiği Uysallar dizisi Netflix’te ekrana geldiği günden bu yana gündemden düşmüyor. İzleyiciler, her biri ayrı bir sırra sahip Uysal ailesinin yaşadığı çatışmaları ve bunalımı anlatan dizide kendisinden bir parça buldu. Bu da diziyi daha başarılı hale getirdi.

Uysallar dizisi sıra dışı bir işe de imza attı. Dizinin sahnelerinin bizzat deneyimlenebileceği merkez olan Tornistabul Uysallar izleyicisine kapılarını açtı. Ödüllü reklamcı Tribal Worldwide İstanbul’un Başkanı olan Arda Erdik’in dizi için hazırladığı 3 katlı deneyim alanı Tornistanbul, 10 Nisan’a kadar açık kalacak.

Uysallar’ı çok sevenlere güzel haber! Dizinin sahnelerini bizzat deneyimleyebilecekler! 44 Uysallar’ı çok sevenlere güzel haber! Dizinin sahnelerini bizzat deneyimleyebilecekler! 45 Uysallar’ı çok sevenlere güzel haber! Dizinin sahnelerini bizzat deneyimleyebilecekler! 46

Son derece güçlü bir oyuncu kadrosundan oluşan Uysallar’da Uğur Yücel, Haluk Bilginer, Songül Öden, Öner Erkan, Serkan Altunorak ve İbrahim Selim gibi usta oyuncular yer alıyor. Dizide özellikle Songül Öden başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Dizinin genç oyuncuları da izleyicilerden büyük övgü aldı.

Uysallar dizisi TV eleştirmenlerinin de büyük beğenisini kazandı. Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu Uysallar dizisi ile ilgili olarak, Netflix’in bugüne kadar yapılmış Bir Başkadır’dan sonra en beğendiği ikinci Türk dizisi olduğunu söyledi.

Dizinin baş karakteri Öner Erkan’ın canlandırdığı Oktay Uysal, çok büyük bir firmada mimar olarak çalışıyor. İki çocuk babası olan son derece lüks hayata sahip Oktay Uysal, yaşadığı hayatın baskısı altında ezilmeye başlıyor. Ve çareyi geceleri, gençliğinde olduğu gibi bir Punk’çıya dönüşmekte buluyor.