Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nü zirveye taşıyan Kaderimin Oyunu’ndan Fransa çıkarması!

Akın Akınözü’nü zirveye taşıyan Kaderimin Oyunu’ndan Fransa çıkarması!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan Kaderimin Oyunu, reytinglerde çok yüksek puanlar elde edemese de yurt dışında gördüğü ilgi sebebiyle yayınına devam ediyor. Başarılı dizi çok yakında Fransa’ya büyük bir çıkarma yapacak.

Başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi bu sezon başında ekrana gelmeye başladı. Dizi, özellikle Hercai’yle büyük bir patlama gerçekleştiren ve yurt dışında çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Akın Akınözü’nü uzun aradan sonra ekrana döndürmesiyle büyük olay yaratmıştı.

Kaderimin Oyunu çok yüksek reytingler almıyor. Ortalama puanlarla yayın hayatına devam ediyor. Ancak dizi yurt dışında o kadar büyük ilgi görüyor ki bu başarısıyla Kaderimin Oyunu ortalama reyting puanlarına rağmen ikinci sezon anlaşmasını yaptı bile.

Akın Akınözü'nü zirveye taşıyan Kaderimin Oyunu’ndan Fransa çıkarması! 6

Kaderimin Oyunu dizisi çok yakında muhtemelen daha da fazla ülkede yayınlanacak. Çünkü dizi, 4-6 Nisan’da Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIP2022 Fuarı’nda birçok yabancı ülkenin karşısına çıkacak. Böylece Kaderimin Oyunu, Avrupa’daki rüştünü ispatlayacak.

Bu arada fuarda yabancı kanal ve yapımcıların karşısına çıkacak tek yapım Kaderimin Oyunu değil. Onun dışında Bay Yanlış, Erkenci Kuş, Sana Söz gibi diziler de uluslararası yayın kuruluşlarının beğenisine sunulacak.

Reytingleri ortalama olmasına rağmen ikinci sezonu garantileyen Kaderimin Oyunu dizisinin izleyicileri de rahat. Zira 13 bölümü milyon dolarlarla satılan dizinin final yapma olasılığı şu an için yok. Dizinin yayıncısı Star TV kısa süre önce yaptığı açıklamada Kaderimin Oyunu dizisinin 10’dan fazla ülkeye satıldığını açıkladı. Özellikle Ortadoğu ve Latin Amerika ülkeleri başı çekiyor.