Ana sayfa Dizi Fragmanları Son karar, Fox TV’nin Tozluyaka dizisinin işine yaradı!

Son karar, Fox TV’nin Tozluyaka dizisinin işine yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tozluyaka isimli Fox TV dizisi, pazartesi akşamları Sevmek Zamanı isimli atv dizisi ile rekabet etmek durumundaydı. Ancak atv’nin planları tutmadı. İlhan Şen ve Deniz Işın gibi iki etkili oyuncunun başrolünde yer aldığı dizi, izleyicilerden yeterince ilgi çekmedi.

Sevmek Zamanı dizisinin düşük reytingler alması üzerine atv tarafından alınan final kararı da resmen duyuruldu. Bu karar en çok da rakip dizi Tozluyaka’nın işine yarayacak. Fox TV’nin gençlik dizisi olarak öne çıkan yeni projesinin reytingleri iyi gidiyor ve 18 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm de büyük bir heyecanla bekleniyor.

Tozluyaka dizisinden şimdiye kadar 2 bölüm ekrana geldi. dizi hayranları da gelişmelerden memnun. Bu durum reytinglere de yansıdı ve hikayenin başarısı reytinglerin de iyi gelmesi ile taçlandırıldı… Böylelikle de yaz dönemi için Fox TV’nin büyük hazırlığının karşılığı alınmış oldu.

Çok etkili bir oyuncu kadrosunun bulunduğu Tozluyaka dizisi, beklenildiği gibi güçlü bir hikaye ile yola çıkıldığı için iyi reytingler almayı başarmış oldu. Hem tecrübeli oyuncular hem de genç isimlerin bir arada olduğu dizi artık Pazartesi akşamları rakipsiz olarak yoluna devam edecek.

Son karar, Fox TV'nin Tozluyaka dizisinin işine yaradı! 7

18 Temmuz Pazartesi günü Sevmek Zamanı dizisinin beşinci bölümüyle final yapmasının ardından Tozluyaka, pazartesi akşamlarının tek dizisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Başka bir kanaldan rakip bir dizi gelmez ise uzun süre Tozluyaka’nın tek başına pazartesi akşamlarının en başarılı yapımı olarak öne çıkma ihtimali de bir hayli yüksek görünüyor.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın ve Kadim Yaşar gibi ünlü isimlerin yanına en son Begüm Birgören de eklendi. Birgören, üçüncü bölümden itibaren dizinin kadrosunda yerini alacak.