Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka’ya katılan yeni karakter, dizide ortalığı fena karıştıracak!

Tozluyaka’ya katılan yeni karakter, dizide ortalığı fena karıştıracak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonuna hızlı giriş yapan bir dizi oldu Tozluyaka. Fox TV’de ekrana gelen dizi, hikayesi ve oyuncuları ile dikkat çeken bir yapım. Gençlik dizisi olarak lanse edilen Tozluyaka’nın tanıtımları yayınlandıktan sonra izleyicinin ilgisini çekmişti. Yaz dizileri arasında rakiplerinden sıyrılarak ekranda göz dolduran bir dizi oldu Tozluyaka…

Pazartesi akşamları yayınlanan dizi, ünlü ve deneyimli oyuncular ile genç kuşak ve başarılı isimleri bir araya getiriyor. Dizinin başrollerinde Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar yer almakta. Ayrıca genç kuşak oyunculardan Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu da dizinin dikkat çeken isimleri.

2 bölümü ekrana gelen dizi, izleyenler tarafından ilgiyle takip edilmekte. Dizinin yayınlanan 3. bölüm tanıtımında yeni bir karakterin hikayeye katılacak olması da izleyici için güzel bir sürpriz oldu. Rol aldığı yapımlardaki oyunculuğu ile konuşturan Begüm Birgören, Tozluyaka’da adeta ortalığı karıştıracak bir karakter olarak geliyor!

Bir süredir yer aldığı dizilerin uzun ömürlü olmaması nedeniyle ekranda kısa sürelerde gördüğümüz bir isim oldu Begüm Birgören, 2013-2015 sezonlarında ekrana gelen Kaçak dizisinden sonra Bir Deniz Hikayesi, Vurgun, Uzak Şehrin Masalı ve Son Nefesime Kadar dizilerinde oynadı. Ancak bu diziler, beklenen ilgiyi görmeyince bir kaç bölümde veda etti. 2016’da yayınlanmaya başlayan ve iki sezon süren Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi iki sezon sürmüştü ama diğer üç dizisi kısa sürede ekrana veda etti.

Ünlü Oyuncu, bu kez Tozluyaka dizisinin kadrosunda. Gösterilen ilgi ile birlikte Tozluyaka dizisi ekrana iyi bir giriş yaptı. Bu ilgiyi korur ve reytinglerini de yüksek tutarsa, sezonda da devam etme ihtimali yüksek. Bu nedenle Begüm Birgören’in de hikayedeki rolü erken bitmezse hayranları oyuncuyu daha çok izleme imkanı bulacak.

Tozluyaka'ya katılan yeni karakter, dizide ortalığı fena karıştıracak! 7

Dizide oynayacağı karakter ise hikayeye ayrı bir renk katarken aynı zamanda ortalığı da karıştıracak! Kararsız ama aynı zamanda çok kurnaz olan Nesrin karakterine hayat verecek Birgören. Nesrin’in tek derdi vardır şu hayatta o da; eski kocası Önder’dir. Önder’i takıntı haline getiren Nesrin’in, kaybedeceği hiçbir şeyi kalmamıştır. Tozluyaka dizisine Nesrin karakteri yeni bir macera getiriyor!

18 Temmuz Pazartesi günü Tozluyaka dizisinin üçüncü bölümünü Fox TV ekranında izleyebilirsiniz. İşte Begüm Birgören’in de yer aldığı tanıtım…