Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozluyaka dizisinde her şey baştan başlıyor!

Tozluyaka dizisinde her şey baştan başlıyor!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Fox TV’nin gençlik dizisi Tozluyaka iyi bir çıkış yakaladı. İlk iki bölümü ile başarılı reytingler alan ve izleyicileri de tatmin eden Tozluyaka, yaz döneminin en başarılı yapımlarından birisi olarak anılıyor.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi tecrübeli isimlerin yer aldığı diziye en son Begüm Birgören de Nesrin karakteri ile katıldı. Oyuncu üçüncü bölümden itibaren hikayede etkili olacak. Nesrin karakteri, Önder’in eski karısıdır. Önder’i takıntı haline getiren Nesrin’in kaybedeceği hiçbir şeyi kalmamıştır.

Yeni karakterin gelişi ile birlikte hikayesi daha da heyecanlı hale gelecek olan Tozluyaka dizisinin üçüncü bölümünde yaşanacakların detayı ise şöyle:

“Cemre ve Ali’nin yakınlaşması sadece Berk’i değil, Zeyno’yu da çileden çıkarır. Sessiz hesaplaşmalar sürerken Ali ile Cemre ise hala bu yakınlaşmanın şaşkınlığındadır. Ama bu durum Ali’leri yolundan saptırmaz.

Onlar hala Vefa’ya o gece neler olduğunu bulmaya çalışıyorlardır ve çok büyük bir sürpriz yaşanır. Hazal artık daha fazla gerçekleri gizleyemiyordur. O geceye dair bir itirafta bulunur. Her şey baştan başlıyordur…”