Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in Somer’i Berker Güven, mesleki deneyimlerini oyuncu adaylarıyla paylaşmaya hazırlanıyor!..

Üç Kız Kardeş’in Somer’i Berker Güven, mesleki deneyimlerini oyuncu adaylarıyla paylaşmaya hazırlanıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranında yayınlanmaya başlayan ve  İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde ‘Somer’ karakterine hayat veren oyuncu Berker Güven meslekteki tecrübelerini, oyuncu olmak isteyen genç oyuncu adaylarıyla paylaşmaya hazırlanıyor.

Berker Güven bu zamana kadar aldığı bütün eğitimler ile oyunculuk deneyimlerini birleştirerek hazırladığı atölyede pek çok oyunculuk tekniği, sahne çalışmaları, karaktere hazırlanma yöntemleri, sahne öncesi rahatlama egzersizleri, sahne içi konsantrasyon ve anda kalmak üzerine oyunculuk çalışmaları yapacak.

Haziran ayında gerçekleşecek Berker Güven ile Oyunculuk Kampı’na katılanlar,  Berker Güven ile birebir çalışabilecek ve oyuncunun kendi hayatında kullanmakta olduğu bütün teknikleri deneyimleyecek.

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven, mesleki deneyimlerini oyuncu adaylarıyla paylaşmaya hazırlanıyor!.. 7

Bilgi Üniversitesi Sinema Bölümü’nü birincilikle bitiren Berker Güven bir röportajında; “Ben metod oyuncusuyum, karaktere belli bir metod üzerinden hazırlanırım, o karakterle bir süre vakit geçiririm. Oyunculuk dersi veriyorum aynı zamanda özel durumlu karakterlere nasıl çalışılır eğitimi vermek istiyorum” şeklinde konuşmuştu.

Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul adlı dizide tekerlekli sandalyedeki engelli bir karakter olan ‘Nedim’e hayat veren oyuncu, bu rolün hayatının en zor rolü  olduğunu söyleyerek, “Zor rolleri seviyorum, özellikle böyle roller seçiyorum” açıklamasını yaptı.