Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uzun süredir ortalarda görünmeyen Canan Ergüder bakın nerede ortaya çıktı!..

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Canan Ergüder bakın nerede ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir meme kanseri tedavisi gören ve bu sebeple de rol aldığı ‘Menajerimi Ara’ dizisinden ayrılan Canan Ergüder uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Oyuncu, baş rolünü üstlendiği ‘Sadan Hanım: Bir İstanbul Hanımefendisi’ ‘ adlı belgesel filmin galasında ortaya çıktı.

Alzheimer hastalığına dikkat çekmek amacıyla çekilen ve Alzheimer Haftası’nda viyona giren ‘Sadan Hanım: Bir İstanbul Hanımefendisi’ belgesel sinema filmi 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde sinema seyircisiyle buluştu. Galadan görüntüsünü instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan Canan Ergüder fotoğrafına, “@sadanhanimfilm gala gecesinde bu şahane @lugvonsiga elbisesiyle harika hissetmeme sebebiyet veren @dmlozdl ve @nova_hair ‘e çooook teşekkür ederim” yazdı.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Canan Ergüder bakın nerede ortaya çıktı!.. 5

Yeni imajı ile basının karşısına çıkan Ergüder, sağlık durumuyla ilgili sorulara da yanıt verdi. Ergüder, “Gayet iyiyim, toparlıyorum. Zor bir süreçti. Tedavim bitmek üzere. Kemoterapim bitti, radyoterapim de bitmek üzere.” açıklamasını yaptı.

Yönetmen Göksel Gülensoy’un, Sadan Ünüvar’ın çocukluğundan ölümüne kadar Türkiye ve yurtdışında geçen hayatını anlattığı film, ‘Başka Sinema’ platformunun salonlarında gösterime girdi.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Canan Ergüder bakın nerede ortaya çıktı!.. 6

Filmde Sadan Ünüvar’ı, o ölmeden 4 yıl önce kendisiyle tanışan ünlü oyuncu Canan Ergüder canlandırdı. Askeri ataşe olan eşi Ziyaeddin Ünüvar’ı ise Kenan Ece oynadı. Serap Aksoy ve Ebru Nil Aydın’ın da oynadığı filme Arsen Gürzap sesiyle güç katıyor.