Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’de Yakup Yıldız’ı öptü, izleyenler mest oldu!

Vatanım Sensin’de Yakup Yıldız’ı öptü, izleyenler mest oldu!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Kanal D’nin çok sevilen dizisi Vatanım Sensin’in dün akşam ekranlara gelen 48. bölümüne Yıldız’la Yakup damgasını vurdu.

Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Pınar Deniz ve Fatih Artman’ın paylaştığı dizide, uzun zamandır beklenen oldu.

Cevdet’in isteği üzerine Yakup’la evlenen Yıldız’ın bu durumdan pek mutlu olmadığı aşikardı.

Zaman zaman büyük kavgalar da etseler, fırtınalı çift giderek birbirine alıştı.

Her koşulda birbirlerine sahip çıkan ikilinin aşkını görmek isteyen izleyenler ise Yıldız’la Yakup’un sahnelerinin çoğalmasını istiyordu.

Bu durum gerçekleşmedikçe de tepki gösteren izleyenler, dünkü bölümde muratlarına erdiler.

Yunan konağında Yakup ile Havva’nın arasında bir şeyler olduğunu düşünen Yıldız, yine ortalığı birbirine kattı.

Bu konuyla ilgili aşırı öfkeli olan Yakup, Aleksi’nin aklını karıştırmasıyla iyice deliye döndü.

Havva’nın herkesle gönül bağı kurduğunu ve babası Yunan Kumandanı Filippos’un da ona olan ilgisinden bahsetti. Hal böyle olunca iyice çıldıran Yıldız, Yakup’tan boşanmak istediğini söyledi.

Yıldız ile yüzleşen Yakup, ilk defa aşkını gösteren bir hareket yapıp, ona aşık olduğunu itiraf edince de sosyal medya yıkıldı.

İzleyiciler bu sahneler için; “Biraz aceleye gelmiş ama neyse!”, “Ay nihayet görmek istediğimiz hareketler!”, “Flippos bahane oldu!”, “Lütfen devamı gelsin böyle kalmasın!”, “Hiç beklemiyordum şok oldum!”, “Müthiş çift oldular!” gibi yorumlar yaptılar.

Önümüzdeki bölümlerde Yıldız Yakup aşkının nasıl ilerleyeceğini, bu öpücüğün neleri değiştireceğini hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte o sahne: