Ana sayfa Foto Galeri Vatanım Sensin’in Leon’u Boran Kuzum’u ilk hangi dizide gördük hatırlıyor musunuz?

Vatanım Sensin’in Leon’u Boran Kuzum’u ilk hangi dizide gördük hatırlıyor musunuz?

tarafından zk zk

Vatanım Sensin'in Leon'u Boran Kuzum'u ilk hangi dizide gördük hatırlıyor musunuz? 7

Deli Mustafa’yı oynayan Kuzum, henüz 2. dizi tecrübesi olmasına rağmen rolünü o kadar iyi yapıyordu ki ekran başında onu izleyenler normal biri olduğuna pek de ihtimal veremiyordu.

Şaşırtıcı bir performans sergileyen Boran Kuzum, o dönemde yapımcıların da dikkatini çekmeyi başardı.

Yine bir dönem dizisi olan Vatanım Sensin’de karşımıza çıkan Boran Kuzum, bu kez de bıyıklı bir Yunan askeri olarak çıktı karşımıza.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde ise Hilal’e aşık olan ve aşk sayesinde savaşın karanlığını gören Leon, barış için çalışırken aynı zamanda aşkına da sahip çıkmasıyla izleyicinin gönlünde taht kurmayı da başardı..

Hep dönem dizilerinde görmeye alıştığımız Boran Kuzum, sinema filmlerinde de oynadı.

Son olarak Cingöz Recai’de rol alan Boran Kuzum, 2014’te Bir Adam Yaratmak, 2012’de Aşka Dokunmak filmi ve Gazetesi isimli kısa filmde de rol aldı.

Tiyatro sahnesinde de performansıyla övgü toplayan Boran Kuzum, İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın düzenlediği 21. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında 2017’de sahnelenen ve açılış oyunu olarak yer alan, Pürtelaş Tiyatro’nun sahnelediği Martı oyununda Treplev karakterini canlandırdı.

Ayrıca 2015 yılında Oyunun Oyunu isimli bir oyunda da rol aldı. Bu arada Boran Kuzum’un bir de reklam deneyimi var. Kuzum, Coca Cola’nın reklamlarında da rol aldı.