Ana sayfa Sosyal Medya Ve Baraj dizisinden ilk veda mesajı Feyyaz Duman’dan geldi!

Ve Baraj dizisinden ilk veda mesajı Feyyaz Duman’dan geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan Baraj dizisi, Pandemi sürecinde pek çok dizi gibi kan kaybetmişti. Yeni sezonda zaman atlaması yaşayarak ekrana gelmeye başlayan Baraj dizisi, Salı akşamları yayınlanıyordu. Masumlar Apartmanı karşısında reytingleri istendiği gibi olmasa da hikayesindeki etkili değişiklikler ile ayakta kaldı.

Feyyaz Duman, Gizem Karaca, Sumru Yavrucuk ve Biran Damla Yılmaz’ın rol aldıkları dizinin bu akşam son bölümü ekrana gelecek. Çekimleri son haftaya kadar süren dizi, 39. bölümüyle ekrana veda edecek.

Feyyaz Duman, geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden Kadın dizisindeki Arif karakteri ile gönüllere taht kurmuştu. Başarılı oyunculuğu ile Baraj dizisinde de Nazım karakterine hayat verdi.

Dizinin sezon finalinde izleyenleri heyecanlı anlar bekliyor. 39. bölüm final fragmanını izleyenler, son bölümde heyecanın doruğa çıkacağını da görmekte.

Nazım’ın polisler tarafından tutuklanması ve “Ben bir şey yapmadım” diyerek şaşkın bir halde götürülüşünü izliyor. Nazım’ı kurtaracak tek kişi olan Bahar ise yoğun bakımda bir kişi tarafından yastıkla boğuluyor. Tarık’ın “Bu sefer senden sonsuza kadar kurtuldum Nazım” sözleri, Bahar’ı onun öldürdüğünü göstermekte.

Ve Baraj dizisinden ilk veda mesajı Feyyaz Duman'dan geldi! 8

Bu arada final öncesinde Feyyaz Duman önce dün son set gününden bir paylaşım yaptı. Daha sonra da aşağıdaki paylaşımı yaparak diziye ilk veda edenlerden oldu. Final bölümü duyurusuyla Duman, takipçilerine de hatırlatma yapmakta.

Ve Baraj dizisinden ilk veda mesajı Feyyaz Duman'dan geldi! 9

İşte 39. ve final bölümü fragmanı: