Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’e doğum gününde, İstanbullu Gelin’den ve Meksika’dan çok özel sürprizler!

Aslı Enver’e doğum gününde, İstanbullu Gelin’den ve Meksika’dan çok özel sürprizler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 10 Mayıs 1984 doğumlu olan Oyuncu Aslı Enver, dün 37. yaşını kutladı. Oyuncuya doğum gününde arkadaşlarından, dostlarından, ailesinden, sevdikleri ve hayranlarından pek çok mesaj geldi. Aslı Enver, instagram sayfasından gelen mesajlara yanıt verdi ve bazılarını paylaştı.

Ekranlara son olarak Babil dizisi ile gelen Aslı Enver’in, geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayınlanacak Sen Yaşamaya Bak isimli sinema filminde oynayacağı öğrenilmişti.

Hayranları onun bir dizide oynamasını bekliyor ama film müjdesi de sevindirdi. Taff Pictures imzasını taşıyan yeni filmi Ketche lakabı ile anılan yönetmen Hakan Kırvavaç çekecek. Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı Sen Yaşamaya Bak isimli filmindeki rol arkadaşları ise merak konusu.

Bu arada Aslı Enver’in başrolünde Özcan Deniz ile oynadığı İstanbullu Gelin dizisi ise 4 sezon Star TV’de yayınlanmış ve hala hatıralarda olan bir yapım.

Oyuncu, o dizide birlikte oynadığı pek çok isimle dostluğunu sürdürüyor. Dilara Aksüyek ve Neslihan Yeldan da dizide rol alıyordu. Enver’in doğum günün kutlayanlar arasında onlar da vardı.

Ancak iki isim vardı ki büyük dikkat çekti. Birisi, şu anda Meksika’da yaşayan abisi Akın Enver ve eşi María Isabel Barriga Ortega’nın kızları, yeğeni Liya’dan gelen mesajdı.

Bir diğeri ise İstanbullu Gelin dizisinin son sezonunda canlandırdığı Süreyya’nın kızı Yaz’ın bebekliğini oynayan Ada Özdemir’di.

Ada’nın o günden beri çok büyüdüğü görülürken, Aslı ablasını unutmadığı ve kendisini kucağından indirmeyen, yakından ilgilenen Enver’e doğum günü mesajı göndermesi de görenleri gülümseten bir paylaşım oldu.

İşte Aslı Enver’e gelen mesajlardan bazıları…

Aslı Enver'e doğum gününde, İstanbullu Gelin'den ve Meksika'dan çok özel sürprizler! 13

Aslı Enver'e doğum gününde, İstanbullu Gelin'den ve Meksika'dan çok özel sürprizler! 14

Aslı Enver'e doğum gününde, İstanbullu Gelin'den ve Meksika'dan çok özel sürprizler! 15

Aslı Enver'e doğum gününde, İstanbullu Gelin'den ve Meksika'dan çok özel sürprizler! 16

Aslı Enver'e doğum gününde, İstanbullu Gelin'den ve Meksika'dan çok özel sürprizler! 17

Aslı Enver'e doğum gününde, İstanbullu Gelin'den ve Meksika'dan çok özel sürprizler! 18

Aslı Enver'e doğum gününde, İstanbullu Gelin'den ve Meksika'dan çok özel sürprizler! 19