Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Camdaki Kız, Çöp Adam, Yalı Çapkını dizilerinin kardeş dizisi Ömer geliyor!

Ve Camdaki Kız, Çöp Adam, Yalı Çapkını dizilerinin kardeş dizisi Ömer geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – OGM Pictures imzalı diziler arasına katılan Ömer dizisinin ilk çekim günü olan 9 Aralık’ta, yönetmen Cem Karcı, instagram hesabından, hazırlıkları bitirip çekime geçtiklerini duyurdu. Star TV’de ekrana gelecek olan Ömer dizisi için heyecanlı bir bekleyiş de başlamış oldu.

Karcı, setin ilk gününden yaptığı paylaşıma “Hayırla, uğurla, şifayla, hoşgörüyle gelsin Ömer. Huzurumuzun, keyfimizin eksik olmadığı bir set olsun inşallah! Büyüyerek genişlesin ailemiz! Kalplere dokunalım, kutupları eritelim, birleştirmeyi esas alalım” notuyla başladıklarını duyurdu.

Ve Camdaki Kız, Çöp Adam, Yalı Çapkını dizilerinin kardeş dizisi Ömer geliyor! 10

Ve Camdaki Kız, Çöp Adam, Yalı Çapkını dizilerinin kardeş dizisi Ömer geliyor! 11

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay’ın yer aldığı Ömer dizisi, İsrail izisi olan Shtizel’den uyarlanıyor. Gülizar Irmak’ın senaryosunu yazdığı dizide ayrıca Masumlar Apartmanı dizisiyle çok beğenilen Merve Dizdar ile birlikte Gülçin Kültür de oyuncular arasında yer almakta.

Ve Camdaki Kız, Çöp Adam, Yalı Çapkını dizilerinin kardeş dizisi Ömer geliyor! 12

Netflix izleyicisinin aşina olduğu Shitsel isimli diziden uyarlanan Ömer dizisi ile ilgili merak da arttı! Zira İsrail dizisi olan Shitsel bir haham ve ailesinin hayatını konu almakta. Türkiye’ye nasıl uyarlanacağı büyük merak konusu! Shtisel dizisinde Kudüs’ün ortodoks mahallerinin birisinde yaşayan bir ailenin hayatlarındaki çelişkiler ile birlikte bir de aşk hikayesi yer alıyordu.

Ve Camdaki Kız, Çöp Adam, Yalı Çapkını dizilerinin kardeş dizisi Ömer geliyor! 13

Ömer dizisinde bu konunun nasıl işleneceği izleyiciler için meraklı bir bekleyişi de beraberinde getirmekte. Henüz Ömer dizisinin konusuyla ilgili net bilgiler olmamakla birlikte, muhafazakar bir ailenin hayat hikayesinin anlatılacağı tahminleri yapılmakta!