Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu bir fotoğraf paylaştı, çocukluğundaki halini görenler hayran kaldı…

Afra Saraçoğlu bir fotoğraf paylaştı, çocukluğundaki halini görenler hayran kaldı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Şu sıralar Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisiyle ekranlara gelmekte Afra Saraçoğlu. Genç oyuncu, Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz ile birlikte rol aldığı İkinci Şans isimli filmle tanınmış, ardından Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle de şöhreti yakalamıştı.

Aynı zamanda Kardeş Çocukları dizisindeki performansı ile çok beğenilen oyuncu, ardından BluTV için çekilen dönem dizisi Yeşilçam ile de büyük beğeni toplamıştı. Saraçoğlu, şu sıralar Yalı Çapkını dizisinin Seyran’ı olarak Mert Ramazan Demir partnerliğinde ekrana geliyor.

İki genç ismin ekran uyumu ve başarılı oyunculuklarıyla ön plana çıkan Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit olarak çok sevilmeleri, dizinin reytinglerinin patlamasını da sağladı. Karşılıklı doğal oyunculukları ile çok beğenilen iki oyuncu, çift haneli rakamlara çıkan reytingleriyle dizinin en çok konuşulan isimleri.

Afra Saraçoğlu bir fotoğraf paylaştı, çocukluğundaki halini görenler hayran kaldı... 9

Yalı Çapkını ile gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu, şu sıralar çeşitli dergilere de kapak olmakta. Oyuncu, son olarak Vogue Türkiye dergisi için objektif karşısına geçmişti. Oyuncunun bu çekimden bazı kareleri instagram’da paylaşmasıyla hayranlarının beğeni yağmuru da başladı!

Afra Saraçoğlu bir fotoğraf paylaştı, çocukluğundaki halini görenler hayran kaldı... 10

Bu arada paylaşımına ‘Sürpriz sonlu’ notunu düşen Afra Saraçoğlu, en sona bir çocukluk fotoğrafını koymuştu. Oyuncunun küçüklük fotoğrafına hayranları bayıldı! ‘Hiç değişmemişsin’ notuyla nazar boncuklu ve kalp emojili yorumlar yapılıyor.

Afra Saraçoğlu bir fotoğraf paylaştı, çocukluğundaki halini görenler hayran kaldı... 11

Afra Saraçoğlu’nun paylaşımında dikkat çeken bir başka ayrıntı ise Aslı Bekiroğlu ile mesajlaşmasında ortaya çıktı! Bekiroğlu “Afranur’u görür gibiyim” derken Saraçoğlu da “Sus gerçek ismimi ifşa etme” diyerek alaycı bir emoji ile yanıt vermekte. Bu mesajlaşma sonrasına Afra Saraçoğlu’nun 2. isminin Nur olup olmadığı da merak konusu oldu!