Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuşak bu kadar mı birbirine benzer? Özge Özder’in, annesi ve kızı Eva ile pozunu görmeniz lazım!

Üç Kuşak bu kadar mı birbirine benzer? Özge Özder’in, annesi ve kızı Eva ile pozunu görmeniz lazım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini oynayan Özge Özder, hamile kaldığını öğrendikten sonra diziyi bırakmamıştı. Pek çok kadın oyuncuya da örnek olacak bir davranışla doğumuna bir hafta kalana kadar da çalıştı. Bir şekilde giydikleri ile karnı da saklandı.

Özge Özder, sağlıklı bir şekilde geçirdiği hamileliği boyunca dizide çalışarak sektörde de dikkat çeken bir adım atmı oldu. Oyuncu, kızı Eva Luna’yı 11 Şubat’ta dünyaya getirdi ve iki gün sonra kalan bir sahnesini çekmek için yeniden sete gitti.

Bir günlük çekimin ardından tekrar doğum iznine başlayan oyuncu, yaklaşık 5 hafta sonra da yeniden Sadakatsiz dizisine döndü. Dizide Derya’nın İsveç’e eğitime gittiği şeklinde bir hikaye ile kısa bir ara verildi karaktere.

Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan Özge Özder, kızları Eva Luna’yı ilk 40 gün göstermedi. Ancak 40’ı çıktıktan sonra Eva Luna ile bol bol paylaşımlar yapıyor oyuncu.

Evde kızlarının bakımına ilk günden beri eşi ve annesi yardımcı oluyor. Yaptığı paylaşımlarla zaman zaman annesini de gösteriyor oyuncu.

Annesi ve kızıyla verdiği son pozları ise üç kuşağın birbirine ne kadar benzediğini de ortaya koyuyor. Zaten Eva’nın fotoğrafı ilk görüldüğünde, hemen herkes Özge Özder’e olan benzerliğini konuşmuştu. Özder de annesine çok benziyor.

Bakalım siz de aynı fikirde misiniz? İşte oyuncunun paylaşımları…

Üç Kuşak bu kadar mı birbirine benzer? Özge Özder'in, annesi ve kızı Eva ile pozunu görmeniz lazım! 9

Üç Kuşak bu kadar mı birbirine benzer? Özge Özder'in, annesi ve kızı Eva ile pozunu görmeniz lazım! 10

Bu arada Özge Özder, minik kızı ile birlikket Baby and You dergisine de kapak oldu. İşte anne kızın o pozu…

Üç Kuşak bu kadar mı birbirine benzer? Özge Özder'in, annesi ve kızı Eva ile pozunu görmeniz lazım! 11