Ana sayfa Sosyal Medya Ve Hazal Kaya koronayı atlattı! İşte karantinadan çıkan oyuncunun ilk paylaşımı…

Ve Hazal Kaya koronayı atlattı! İşte karantinadan çıkan oyuncunun ilk paylaşımı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hazal Kaya, yakalandığı koronavirüs nedeniyle 10 gündür evinde karantinadaydı. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde, Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dönem dizisine başlamıştı. Aylardır yeni rolü için hazırlanıyor, yuncu koçu ile çalışıyor ve şan dersleri alıyordu.

Dizinin çekimleri de önceki hafta başlamıştı. Merakla beklenen proje için kamera karşısına geçen Hazal Kaya, dizini setinden instagram’da bir canlı yayın bile yapmıştı. Başrolü paylaştığı Selahattin Paşalı da oyuncuya eşlik etmişti.

Dönem kostümleri içinde görülen oyuncunun, dizi için saçlarını da açık kızıl bir renge boyattığı ve imajını değiştirdiği de görülmüştü.

Hazal Kaya, ne yazık ki kendisinin ve set ekibinin tüm dikkatine karşın koronaya yakalandı! Kaya, hemen kendisini karantinaya aldı ve tedavisine de başlandı.

Oyuncu, sosyal medyadan hayranlarına durumu hakkında gün gün paylaşımlar yaptı ve bilgi verdi. Hastalığı ayakta geçiren ve durumu iyi olan oyuncu, karantinanın bitmesine 2 gün kala da aşağıdaki pozu vermişti.

Ve Hazal Kaya koronayı atlattı! İşte karantinadan çıkan oyuncunun ilk paylaşımı... 9

Beslenmesine dikkat eden Hazal Kaya, süreci daha hafif bir şekilde atlattı ve şimdi iyi. Oyuncu, karantinadan çıkar çıkmaz da aşağıdaki paylaşımıyla hayranlarının içine su serpti. Edis Görgülü’nün Martılar şarkısını dinleyen oyuncu, “Bu şarkı olmasa napardım karantinada. Edis’in fanı olduğumu bilmeyenler de görüşmüyorum bu arada” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Oyuncunun yüzünün güldüğü, iyi olduğu, hastalığı atlattığı da anlaşılıyor bu paylaşımıyla. Bir aracın içinde olduğu görülen Hazal Kaya’nın, karantina biter bitmez sete döndüğü tahmin ediliyor…

Ve Hazal Kaya koronayı atlattı! İşte karantinadan çıkan oyuncunun ilk paylaşımı... 10

Ve Hazal Kaya koronayı atlattı! İşte karantinadan çıkan oyuncunun ilk paylaşımı... 11