Ana sayfa Sosyal Medya Apar topar sezon finalinin nedeni belli oldu! ‘Salak’ lafı için özür dileyen Kerem Bürsin, sette 5 kişinin koronaya yakalandığını duyurdu!

Apar topar sezon finalinin nedeni belli oldu! ‘Salak’ lafı için özür dileyen Kerem Bürsin, sette 5 kişinin koronaya yakalandığını duyurdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin, dün Sen Çal Kapımı dizisinin setinde, Hande Erçel ile instagram üzerinden gerçekleştirdikleri canlı yayın sırasında kendisini tutamayarak, kafelerde oturan, sokakta maskesiz gezen kişilere ‘salak’ demişti. Oyuncu, haddini aşan bir ifade kullandığını belirterek samimi bir şekilde özür diledi bugün.

Aslında Türkiye’deki Covid 19 salgınının geldiği boyuta dikkat çekmeye çalışan, vatanını, ailesini seven herkesin dikkatli olması gerektiğine vurgu yapmaya çalışan oyuncu, ağzından ‘salak’ kelimesini kaçırmıştı.

Maskesiz dolaşan, kafelerde oturarak bulaş riskini çoğaltan kişileri eleştirirken ‘salaksınız’ demesi, bir anda gündeme oturdu. Oyuncu da bugün yanlış bir kelime kullandığını belirterek “Kabul ediyorum. Salak kelimesini kullanmak doğru bir tercih değildi, hoş da değildi, hatta yanlıştı. Bu yanlış için özür dilerim. Kullanabileceğim başka bir kelime de olabilirdi. Dediğim gibi özür dilerim” diye konuştu.

Türkiye’nin vaka sayısı bakımından ilk sıraya yerleşmiş olmasına dikkat çeken ve durumun vahametini ifade etmeye ve herkesi tedbir almaya çağırırken de kullandığı kelimenin haddini aştığını kabul eden oyuncu, dizinin setindeki duruma da dikkat çekti.

Bu hafta Sen Çal Kapımı dizisi ile ilgili ani bir kararla sezon finali yapılacağı ortaya çıkmıştı. Hatta sezonun son bölümü için de bir kaç gündür Kilyos’ta çalışmaların sürdüğü, oyuncuların paylaşımlarından da görülüyordu. Dizinin yeni bölüm fragmanında da sadece Hande Erçel ve Kerem Bürsin olması dikkatleri çekmişti.

Kerem Bürsin, özür konuşması sırasında sette çok sıkı önlemlerin alındığı, her gün test yapıldığı, dezenfektanların her yerde olduğunu, sahne haricinde oyuncuların da maske taktığı, tüm set ekibinin maskesiz gezmediğini ancak buna rağmen sette 5 pozitif vaka olduğunu açıkladı.

Böylece bir kaç haftadır yoğun bir şekilde setlerden gelen koronavirüs vakalarına, Sen Çal Kapımı dizisinin setinden de eklenenler olduğu ortaya çıktı!

Apar topar sezon finalinin nedeni belli oldu! 'Salak' lafı için özür dileyen Kerem Bürsin, sette 5 kişinin koronaya yakalandığını duyurdu! 8

Hangi oyuncuların ya da ekipten kimlerin koronaya yakalandığı bilinmiyor ama son bölümde çok az oyuncunun olmasıyla ilgili sosyal medyada da paylaşımlar dolaşıyordu.

Apar topar sezon finalinin nedeni belli oldu! 'Salak' lafı için özür dileyen Kerem Bürsin, sette 5 kişinin koronaya yakalandığını duyurdu! 9

Bu durumun nedeni de koronavirüs olabileceği tahminlerini getirmişti. Kerem Bürsin, açıklamasıyla bu konuya da ışık tuttu.

İşte Kerem Bürsin’in o özür konuşması: