Ana sayfa Sosyal Medya Ve işte Hazal Kaya’nın yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı imajı! Dönem kostümü çok yakışmış!

Ve işte Hazal Kaya’nın yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı imajı! Dönem kostümü çok yakışmış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hazal Kaya, uzun bir aranın ardından dizilere dönüyor! Oyuncu, son olarak Bizim Hikaye dizisinde oynamıştı. Daha sonrasında ise ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminde rol aldı. Şimdilerde ise bir dönem dizisi olan Pera Palas’ta Gece Yarısı ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor! Dönem dizisi olan proje, Netflix için çekiliyor.

Charles King’in aynı adlı romanından uyarlanan dizi için Hazal Kaya uzun zamandır hazırlık yapıyor! Oyuncu koçu Çağ Çalışkur ile aylardır çalışırken, aynı zamanda şan dersleri de almakta.

Kitapta, İstanbul’un 1918’den 1920’lerin sonuna uzanan dönemde yaşlanmış bir imparatorluğun başkentinden modern, canlı bir dünya kentine dönüşme hikayesi anlatılmakta. Dizinin de aynı dönemlerde geçeceği tahmin edilmekte. Ancak kitaptan birebir uygulanmayacağını, Hazal Kaya katıldığı bir Yotube röportajında anlatmıştı.

Gazeteci Nilay Örnek’in ‘Nasıl Olunur?’ programı için bir sohbet gerçekleştiren oyuncu, Karga Seven Pictures imzalı diziyle ilgili bazı bilgiler de vermişti.

Selahattin Paşalı ile kamera karşısına geçecek olan Hazal Kaya, dizide eğlenceli bir zaman yolculuğunun hikayesinin anlatılacağını belirtmişti.

Kitabın uyarlaması gibi değil, daha çok bir esinlenme şeklinde olduğunun altını çizen Hazal Kaya, haklarının alınmış olduğu için de kitabın isminin aynen dizide kullanıldığını aktarmıştı.

Oyuncunun merakla beklenen dizisinden ilk kare de kendi sosyal medya hesabından geldi! Dizi için hazırlanan dönem kıyafeti ile görülen oyuncu, izleyenlerine instagram’dan bir sürpriz yaptı.

Ve işte Hazal Kaya'nın yeni dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı imajı! Dönem kostümü çok yakışmış! 11

“Hazırsan başlayalım mı Netflix Türkiye? E ben bu canlı yayını açıyorum o zaman” notuyla bir paylaşım yapan oyuncunun bu fotoğrafını, Netflix Türkiye de paylaştı ve canlı yayını duyurdu.

Ve işte Hazal Kaya'nın yeni dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı imajı! Dönem kostümü çok yakışmış! 12

Hazal Kaya, dizinin setinden kısa süreli bir canlı yayın yaptı. Selahattin Paşalı da yayında göründü.

Ve işte Hazal Kaya'nın yeni dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı imajı! Dönem kostümü çok yakışmış! 13

Böylece Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı, ilk kez dizideki imajlarıyla görünmüş oldu. Saçlarını da açık renge boyattığı görülüyor oyuncununn. Dönem kıyafeti ile görülen Hazal Kaya’nın yeni dizisi merakla bekleniyor.

Ve işte Hazal Kaya'nın yeni dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı imajı! Dönem kostümü çok yakışmış! 14

Bu arada Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı ile birlikte dizide ayrıca Nergis Öztürk de rol almakta. Dizinin yönetmenliğini Emre Şahin’in üstlenirken, senaryoyu da Elif Usman yazıyor.

Ve işte Hazal Kaya'nın yeni dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı imajı! Dönem kostümü çok yakışmış! 15

İşte Hazal Kaya’nın instagram’da dizinin setini gezdirdiği o video…