Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi kabusu yaşattı, şimdi uyanma vakti!

Yasak Elma dizisi kabusu yaşattı, şimdi uyanma vakti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’ed ekrana gelen Yasak Elma dizisi, her bölümüyle izleyiciyi şaşırtacak gelişmeler yaşatıyor. Kimi zaman ‘Bu kadar da olmaz!’ denilen ne varsa olduran bir dizi Yasak Elma! İzleyici, ekran başına geçtiğinde yine pek çok absürt durumla karşılaşacağını biliyor ama çoğu zaman fragmanlarla yaşatılan şokların da üstünde şok yaşıyor!

Bu yönüyle senaristlere şapka çıkartılan dizi, ekranın entrikası bol, kahkaha tufanı ve absürt ötesi dizisi olmayı da hakediyor. İzleyenler, her hafta büyük bir keyifle ekran başına geçerken, senaristlerin beyin fırtınası içinde oradan oraya savruluyorlar!

Keyifli vakit geçirmek isteyenlerin de adresi artık Yasak Elma. Kimse bir mantık aramayınca, olaylar kendi akışında eğlenceli bir şekilde gidiyor aslında!

85. bölümde dizide şok üstüne şok yaşatılarak izleyicinin alıştığı pek çok karakter aniden veda etmişti. Halit Argun ile birlikte Kaya, Lila, Yiğit, Erim de diziden gitmişti.

Gelenler gidenleri aratmadı! Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu da diziye bambaşka bir hikaye ile geldiler ve adeta dizinin yenilenmesine katkıda bulunuyorlar.

103. bölüm yayınından önce gelen fragmanlar ve dizinin oyuncularının da ‘Böyle şok görmedik’ şeklindeki sosyal medya paylaşımları ile izleyici büyük şoklara hazırlanmıştı ama beklediğinin ötesinde bir olaylar zinciri izledi.

Yasak Elma dizisi kabusu yaşattı, şimdi uyanma vakti! 11

Yıldız yangında komaya girmiş, 5 yıl sonra uyandığında Çağatay ve Cansu’nun evlendiğini, Halit Can’ın büyüdüğünü ve oğlunun Cansu’ya anne dediğini görmüştü. Hatta Ender, tüm serveti eline geçiren Sedai ile evlenmiş, Hasan Ali ve Şahika da fakir bir hayat sürüyordu.

Bu sırada Cansu, Çağatay’ın kendisinden ayrılıp Yıldız’a gideceğini anlayınca birlikte arabadayken Yıldız’ı tehdit etmeye başladı. Çıldıran Cansu’nun kullandığı araç uçuruma yuvarlandı ve sonrasında Yıldız’ı yalıdaki yangın sahnesinde gördük.

Yasak Elma dizisi kabusu yaşattı, şimdi uyanma vakti! 12

İzleyenlerin ağzını bir karış açık bırakan bu 5 yıllık sıçramanın, tam bir ters köşe olduğu da dizinin bu son sahnesinde görüldü! Anlayan anladı! Hepsi Yıldız’ın kabusuydu! En azından bu gerçek Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da netleşti!

104.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ama düğümü çözen çözdü! Eda Ece de paylaşımlarıyla yardımcı oldu! Görünen o ki Yıldız, o yangın sırasında kabus görüyor! Aslında 5 yıllık bir zaman atlaması olmadı! Yaşananlar sadece bir kabustu!

İşte Eda Ece’nin dizinin minik Halit Can’ı Kuzey Gezer’e “Haftaya görüşürüz anneciğim” notuyla olayı da ortaya koyduğu paylaşımı:

Yasak Elma dizisi kabusu yaşattı, şimdi uyanma vakti! 13

Ayrıca dizinin Cansu’su Nilperi Şahinkaya’nın paylaşımına yaptığı bir yorumla da Eda Ece, hepsinin Yıldız’ın zihnindeki bir oyun olduğunu da ortaya koyuyor çaktırmadan!

Yasak Elma dizisi kabusu yaşattı, şimdi uyanma vakti! 14

Yasak Elma dizisi kabusu yaşattı, şimdi uyanma vakti! 15