Ana sayfa Dizi Haberleri Ve işte Pınar Deniz’in Avcı dizisinden birbirinden farklı kimliklerdeki halleri!

Ve işte Pınar Deniz’in Avcı dizisinden birbirinden farklı kimliklerdeki halleri!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz, şu aralar kariyerinde özel günler yaşıyor. Yargı dizisi ile yeniden büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu, Avukat Ceylin karakteriyle yer aldığı dizi ile birlikte geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Sezon boyunca sosyal medyada da gündemden düşmedi. Ödülden ödüle koşan ve hem Yargı hem de oyuncu olarak çeşitli kurum ve kuruluşlardan gurur kaynağı ödüller aldı.

Pınar Deniz, yaz aylarında da tatil yapmak yerine marka elçisi olduğu dijital platform Disney Plus’ın iddialı bir yapımı olan Avcı dizisinin setindeydi. Oyuncu, tatile olan özlemini zaman zaman instagram hesabından gösterse de kariyerinde yine çok önemli bir çıkış yakalaması beklenen iddialı yapımda Uraz Kaygılaroğlu ile kamera kraşısına geçmekte.

Halen dizinin çekimlerinin sürdüğünü de kendi yaptığı paylaşımlarla hayranları görüyor. Bu arada Kanal D’nin Yargı dizisinin çekimlerini başlaması heyecanla bekleniyor ancak görünen o ki Pınar Deniz’in henüz Avcı dizisinin çekimleri bitmedi.

Ancak önümüzdeki günlerde Avcı’nın tamamlanmasının ardından Pınar Deniz, Yargı’nın setine gidecek. Bu da demek oluyor ki sezon boyunca çok yorulan oyuncu, yaz aylarında da çalışıp tatil yapamadan Yargı’nın setinde olacak. Önünde temposu yoğun bir dönem Pınar Deniz’i bekliyor. Fakat hem Avcı hem de Yargı dizisi ile Deniz, yerli ve yabancı hayran kitlesini giderek daha çok büyütecek ve dijital platformun da büyük katkısı ile önümüzdeki günlerde muhtemelen çok daha fazla konuşulacak.

Ve işte Pınar Deniz'in Avcı dizisinden birbirinden farklı kimliklerdeki halleri! 10

Bu arada başarılı oyuncunun Avcı dizisi de büyük bir merak konusu. Genel olarak oyuncuların Disney Plus’ta oynadıkları dizilerden bahsederken ne kadar ketum davrandıkları biliniyor. Yapılan anlaşma ile birlikte bir detay veremeyecekleri bilinmekte. Sır gibi sakladıkları dizilerinin çekimlerinden de paylaşım yapamıyor oyuncular.

Yaptığı fotoğraf paylaşımlarının her birinde bir başka imaj olması, Avcı filmine merakı da arttırmakta. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde de kızıl saçlı bir fotoğrafını paylaşmıştı. Sarsıcı bir hikayesi olan Avcı dizisinde bir seri katile hayat veriyor Pınar Deniz.

Ve işte Pınar Deniz'in Avcı dizisinden birbirinden farklı kimliklerdeki halleri! 11

Canlandırdığı karakterin, suçlu olarak gördüğü kişileri öldüren ve özellikle kurbanlarını kadına, çocuklara, hayvanlara veya hayata zarar veren insanlar arasından seçen ancak kendisini bir sanatçı olarak gizleyen bir seri katil olduğu biliniyor.

Cinayetlerini işlerken farklı kimliklere büründüğü de yaptığı paylaşımlardan anlaşılmakta. Kızıl ya da platin halleriyle, sürekli kılık değiştirecek dizide.

Ve işte Pınar Deniz'in Avcı dizisinden birbirinden farklı kimliklerdeki halleri! 12

Geçtiğimiz günlerde diziden yayınlanan fotoğraflarla birlikte çok konuşulacak bir dizinin gelmekte olduğu da ortaya çıktı. Oyuncu zaman zaman setteki karavanından pozlarıyla hayranlarına hala çalışmakta olduğunu gösteriyor…

Ve işte Pınar Deniz'in Avcı dizisinden birbirinden farklı kimliklerdeki halleri! 13