Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Camdaki Kız’dan beklenen haber geldi! Burcu Biricik’ten heyecanlandıran paylaşım!

Ve Camdaki Kız’dan beklenen haber geldi! Burcu Biricik’ten heyecanlandıran paylaşım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İki sezondur ekranlara gelen Camdaki Kız dizisi, 3. sezonuyla Eylül ayında izleyici karşısında olacak. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, 47. bölümüyle sezon arası vermiş ve izleyenleri çok heyecanlandıran son bölümün ardından merakla beklenmeye başlanmıştı.

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Tamer Levent, Devrim Yakut, Selma Ergeç, Enis Arıkan ve Tuğrul Tülek’in yer aldıkları dizi, usta oyuncular ile birbirinden başarılı isimleri bir araya getiriyor. Dizinin kamera arkasında oyuncuların çok iyi anlaştığı yapılan sosyal medya paylaşımlarına da yansımakta. Yaz boyunca oyuncuların tatilde de bir araya geldikleri instagram paylaşımlarında da görülmüştü.

Şimdi tüm ekibin yeniden toplandığı ve çekimlere başladığı da son gelen haber oldu. Burcu Biricik’in instagram sayfasından ilk set gününde çekilen fotoğrafı ile çekimlerin başladığı da öğrenilmiş oldu. Bazı dizilerin Eylül sonuna doğru ya da Ekim ayında yeni sezona başlamaları söz konusuyken Camdaki Kız’ın çekimlerinin başlıyor olması, Eylül’ün ilk haftasında ekrana geleceği ihtimalini de arttırdı. Burcu Biricik, diziyi heyecanla bekleyenlere güzel bir tüyo vermiş oldu…

Ve Camdaki Kız'dan beklenen haber geldi! Burcu Biricik'ten heyecanlandıran paylaşım! 8

OGM Pictures imzalı dizinin hikayesi, gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından senaryolaştırılan dizide Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan’ın, şoför Hayri ile yakınlaşması sonrası onunla yeni bir hayat yelken açacağı biliniyordu. Şimdi yeni sezonda hikayenin bu kısmına geçilmesi bekleniyor.

Bu arada dizide Selen karakterine hayat veren Selma Ergeç’in, dizinin yeni sezonunun sürprizlerle geliyor olduğunu söylemesi de yine Camdaki Kız hayranlarını heyecanlandıran bir açıklama, Yeni gelişmelerin olması bekleniyor ancak şaşırtıcı bazı gelişmelerin yaşanması da muhtemel…

Bu arada Burcu Biricik’in “Nalan geri döndü’ notuyla instagram’daki yayınına Emir Can İğrek’in ‘Nalan’ şarkısını eklemesi de ironik oldu.

Ve Camdaki Kız'dan beklenen haber geldi! Burcu Biricik'ten heyecanlandıran paylaşım! 9

Dizinin yayınlanan son bölümünde Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Nalan, Sedat’la yüzleşmesi için onu konağa getirse de gerçeği öğrenememişti. Fakat giderek kendisinden saklananlara ve ailenin sırlarına vakıf olan Nalan, yaşadığı duygusal çöküntü sonrası gerçek sevgiyi Hayri’de bularak onunla yakınlaşmaya başlamıştı.

İkinci sezonda Nalan’ın yaşadığı hayatı bırakıp Hayri ile kaçması, kitaptaki gibi mi olacak yoksa başka sürprizler mi izleyiciyi bekliyor, izleyip göreceğiz…