Ana sayfa Sosyal Medya Ve karşınızda Kovboy Can Yaman!..

Ve karşınızda Kovboy Can Yaman!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir İtalya’da bulunan oyuncu Can Yaman var gücüyle Sandokan projesine hazırlanıyordu.

Yakışıklı oyuncu dizi için aylardır hem binicilik dersleri adı hem de dövüş sanatının inceliklerini öğrendi. Ünlü oyuncu, çekimleri 2021’den 2022 yılına ertelenen Sandokan projesindeki karakterini paylaştı.

Sandokan’ın modern versiyonunda rol alan oyuncu hazırlıklara başladı. Can Yaman, instagram hesabından karakterinin fotoğrafını paylaşarak, yakında anlamına gelen İtalyanca ‘A presto’ notunu düştü.

Oyuncunun paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı. Takipçileri fotoğrafın altına, ‘heyecanla bekliyoruz’ şeklinde pek çok yorumda bulundu. Yakışıklı oyuncunun paylaşımı;  ‘Can Yaman’lı Sandokan muhteşem olacak!’ dedirtti.

Ve karşınızda Kovboy Can Yaman!.. 7

Can Yaman Sandokan dizisi için aylardır sıkı bir antrenman programı uyguluyor. 85’ten fazla ülkede büyük başarıya imza atan Sandokan dizisinin yeni bölümlerinde Can Yaman İngilizce oynayacak. Yakışıklı oyuncu böylece hem İtalyanca, hem de İngilizce olmak üzere peş peşe iki dilde oyunculuk performansı sergileyecek

Dövüş sanatının inceliklerini de öğrenen Can Yaman, rol için son derece hazır görünüyor. Ünlü oyuncu daha önce Sandokan projesi ile ilgili olarak verdiği röportajda şu açıklamayı yapmıştı;  “Antrenman, binicilik, dövüş sanatları. sıkı hazırlanıyorum. Güçlü bir evrim içindeyim. Artık biniyorum, kılıcı kullanıyorum, antrenman yapıyorum.” Proje için var gücüyle çalıştığı gözlenen uyuncunun Türk ve İtalyan hayranları diziyi dört gözle bekliyor.