Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin büyük olay yaratacak dizisi Hakim nihayet sete çıktı!

ATV’nin büyük olay yaratacak dizisi Hakim nihayet sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin büyük ses getirmesi beklenen yeni dizisi Hakim hafta sonu sete çıktı. Çarpıcı hikayesi ve usta oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çeken dizinin reytingleri alt üst etmesi bekleniyor.

ABD’de yayınlandığı dönem büyük tartışmalar yaratan Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hakim’in yapımcılığını Limon Film üstleniyor. Hazırlıklarına uzun süre önce başlanan dizi nihayet hafta sonu sete çıktı ve çekimlere başladı. Dizinin “yakında” ibaresiyle hazırlanan tanıtımları da bir süredir ekrana geliyor.

Dizide, orijinal yapımda ABD’nin en ünlü oyuncularından biri olan Bryan Cranston’ın canlandırdığı hakim karakterine usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu hayat verecek. Ona eşlik eden usta oyuncu kadrosunda ise Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Gülsen Tuncer, Hasibe Eren gibi isimler var.

ATV'nin büyük olay yaratacak dizisi Hakim nihayet sete çıktı! 7

Dizinin genç oyuncu kadrosu için ise son dönemin başarılarıyla dikkat çeken oyuncuları Burak Dakak ve İlayda Alişan’la anlaşılmıştı. Ancak ekibin sete çıkmasına günler kala bu iki oyuncunun projede yer almayacağı açıklanmıştı.

Bunun üzerine Burak Dakak’ın yerine en son Yalancı dizisinde Doruk’u oynayan Fatih Berk Şahin, İlayda Alişan’ın yerine de Avlu dizisinde Demet Evgar’ın kızını canlandıran Eslem Akar’la anlaşıldı.

Hakim dizisinin ilk bölümünün ne zaman ekrana geleceği henüz açıklanmadı. Ancak yayınlanacağı günkü rakipleri için şimdiden bir tehdit olmaya başladı. Hakim dizisinin yayınının mart ayı içerisinde başlaması bekleniyor.

Hakim’in yönetmenliğini Erkan Tunç üstleniyor. Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan bir hakimin oğlunun bir suça karışmasıyla beraber onu kurtarma çabasını ve vicdanına bunu anlatamaması konu alınıyor dizide.