Ana sayfa Dizi Haberleri Ve sonunda Ada Masalı dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Ve sonunda Ada Masalı dizisinin yayın tarihi belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının romantik komedi dizilerinden birisi olan Ada Masalı, merakla bekleniyor. Çekimleri bir süre önce başlayan dizinin tanıtımının da yayınlanmasıyla birlikte heyecan da artmıştı. Başrollerde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın buluşması da ikilinin hayranlarını daha da heyecanlandırmakta.

Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise merak konusuydu. Çekimleri başlayan dizinin sonunda ilk bölüm tarihi ortaya çıktı! Kısa bir süre önce teaser ile birlikte dizinin 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümünün ekrana geleceği duyuruldu.

Çarşamba akşamı Sen Çal Kapımı ve Cam Tavanlar isimli iki romantik komedi dizisinin aynı günde karşılaşması sonrası, Ada Masalı dizisinin karşısına gelecek olan dizi ise şimdiden merak konusu!

Star TV’de yayınlanacak olan dizi, sezonun favori dizileri arasında gösteriliyor. Ayrıca Baht Oyunu ve Aşk Tarifi isimli diziler de yine yaz ekranında yayınlanacak romantik komedi yapımları.

Ada Masalı dizisi, Ege’nin muhteşem manzaraları eşliğinde İzmir’in Seferihisar ilçesinde çekiliyor. Tam da yaza uygun görüntüler eşliğinde heyecan dolu bir hikaye izleyiciyi bekliyor.

Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini, Ali Bilgin’in yaparken, senaryoyu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu yazıyor. Kadroda ayrıca İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener de yer alıyor.