Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca, dizi setinde ekibin morallerini yükselten bir role sahip!

Oktay Kaynarca, dizi setinde ekibin morallerini yükselten bir role sahip!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bu sezonun etkili aksiyon projelerinden birisi olarak öne çıkıyor. Oktay Kaynarca da 6 sezonluk büyük başarı olarak nitelendirilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından bu sezon yeniden setlere Ben Bu Cihana Sığmazam projesi ile dönüş yaptı.

Kaynarca’nın arkadaşları ile birlikte kurduğu yapım şirketinin projesi olması aynı zamanda bu diziyi kariyerinde çok önemli bir noktaya getirdi. Ben Bu Cihana Sığımazam dizisi için her detayı tek tek inceleyen, görüşmeler ve tasarımlar yapan Oktay Kaynarca, yapımcılığın ne kadar zor bir iş olduğunu da tecrübe etti.

Ünlü oyuncunun sette de ekip arasında moralleri yükselten, eğlenceli anları başlatan bir konumda olduğunu rol arkadaşları söylüyor. Ahmet Yıldırım’ın usta oyuncunun dizideki en neşeli kişi olduğunu düşünüyor.

Oktay Kaynarca, dizi setinde ekibin morallerini yükselten bir role sahip! 8

Daha önce yönetmen Onur Tan ve Oktay Kaynarca ile birlikte çalışan Ahmet Yıldırım da projeye katılmak için hiç düşünme ihtiyacı bile hissetmedi. Oyuncu 2018-2019 sezonunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Mithat karakterini canlandırmıştı.

Ben Bu Cihana Sığmazam projesinde Cafer olarak izlemekte olduğumuz Ahmet Yıldırım, set ortamını şu sözlerle ifade etti:

“En eğlenceli isim Oktay abi. Çok yorgun düştüğümüz zaman da bir anda her şeyi unutturabiliyor. Ben çok komik buluyorum. Çok ilgili, çok yardımcı oluyor. Büyük bir isim, onunla aynı sette olmak, gözlem yapmak, hep keşif…”

Dizinin hikayesinde Azamet olarak izlediğimiz Eren Vurdem’in de iyi bir arkadaşı olduğunu ifade eden Ahmet Yıldırım, sette Vurdem’in de neşeli birisi olduğuna değindi.

Oktay Kaynarca, dizi setinde ekibin morallerini yükselten bir role sahip! 9

Ahmet Yıldırım, Eren Vurdem’in dizi setindeki hali için şöyle konuştu: “Eren Vurdem de çok komik. Kamera önünde çok yoğun, aksiyonu yüksek ama arka tarafta hep komedi var.”

Çekimlerin aksiyon dolu geçtiğine değinen Ahmet Yıldırım, “Devamlı bir aksiyon, telaş var. Çok da beğeniyorum. Türkiye’de aksiyon pek de fazla çekilemiyor. Böyle bir işin içinde olmaktan da mutluyum. Aksiyon bizi yoruyor ama izlerken de ‘güzel olmuş’ diyorum” şeklinde konuştu.