Ana sayfa Dizi Fragmanları Veda Mektubu dizisi hak ettiği noktanın uzağında!

Veda Mektubu dizisi hak ettiği noktanın uzağında!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Veda Mektubu dizisi, hak ettiği reytingleri alamamaktan şikayetçi. Dizi Alparslan, Yasak Elma, Ömer ve Bir Küçük Gün Işığı projeleri ile reyting rekabeti içinde. Ancak oranlar ortalamanın altıda gerçekleşiyor.

Dizinin hem hikaye hem de oyunculuk gücünün gerisinde bulunan reytinglerin düzelme ihtimali de haftalar geçtikçe azalıyor. Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım gibi etkili isimlere rağmen dizinin izleyici ilgisini yeterince çekememiş olması biraz ilginç bir durum.

Oysa ki, Veda Mektubu dizisinde haftalar geçtikçe ve hikaye açıldıkça baştan bu yana izleyenlerin daha büyük bağlılık sergilediğinin izlerini de sosyal medyadan görebilirsiniz.

Veda Mektubu dizisinin 10 Nisan Pazartesi günü 7. bölümü yayınlanacak. Peki neler olacak? Veda Mektubu’nun 7. bölüm fragmanı paylaşıldı ve bazı detaylar ortaya çıktı. Alanur, Ziya’nın evine mi taşınıyor?

Yaptıklarından pişman olan Mehmet, Aslı’yla barışıp onu tekrar eve götürmek için Alanur’un evine gider. Alanur ise Aslı’yı tek başına Mehmet ile birlikte göndermeyeceğini söyler. Mehmet ise Alanur’a Aslı ile birlikte evlerine gelmesini teklif eder. Öte yandan Seher, Aslı ile Alanur’u temelli olarak ortadan kaldırmanın planlarını yapar. Peki, Alanur, Ziya’nın evine taşınacak mı?

Veda Mektubu yeni bölümüyle 10 Nisan Pazartesi 20.00’de Kanal D’de!