Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisinde entresan şeylere şahit olabilirsiniz! Erdem Şanlı ve Boncuk Yılmaz’dan ipuçları!

Ateş Kuşları dizisinde entresan şeylere şahit olabilirsiniz! Erdem Şanlı ve Boncuk Yılmaz’dan ipuçları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları dizisinde Zıpkın karakterini Erdem Şanlı canlandırıyor. Cuma akşamları yayınlanan dizi, atv’nin yeni sezondaki iddialı projelerinden birisi. Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik ve İlayda Alişan’ın da başrollerinde yer aldığı dizi her hafta güçlü bir dram hikayesiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Erdem Şanlı, yeni dizi ile birlikte kendisinden daha çok konuşturan isimlerden birisi haline geldi. Sosyal medyada Zıpkın karakterinin de etkisiyle oyuncuya yönelik ilginin arttığı gözlemleniyor. Dizinin hikayesinde de etkili bir rolde yer alan oyuncu, gelecek bölümler hakkında bazı bilgiler sundu.

Ünlü oyuncu, “Zıpkın o evde enteresan şeylere şahit olabilir. Yavaş yavaş başlıyor. Çünkü evdekilerin de kaçacak yerleri kalmadı. Bir yerde bir şeyler yapmak isteyeceklerdir” diye konuştu.

Ateş Kuşları dizisinde Nazmiye karakterini ise Boncuk Yılmaz canlandırıyor. 2022 yılında Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisindeki performansı ile çok konuşulan Boncuk Yılmaz, televizyon ekranına da Ateş Kuşları projesi ile güçlü bir giriş yaptı.

Ateş Kuşları dizisinde entresan şeylere şahit olabilirsiniz! Erdem Şanlı ve Boncuk Yılmaz'dan ipuçları! 8

Nazmiye karakterini canlandıran oyuncu, Serkan Ercan ile partner oldu. Nazmiye ile Menderes, hikayede her şeyi başlatan kritik karakterler olarak gözüküyor.

İkili büyük olayların içine gömüldü ve bu durumun içinden çıkmak için çaba harcıyorlar. Serkan Ercan, karakterin geleceği adına içine düşülen durumdan çıkmayı umut ettiğini söyledi.

Boncuk Yılmaz ise, “Bence harika hallediyorlar, bütün panikleri, kaygıları kısa sürüyor. Çünkü bununla yaşamaya alışmışlar. Hayatları böyle geçtiği için, böyle devam etmek zorunda oldukları için. Hemen halledip yeni bir çözüp bulun, o yolla tekrar devam ediyorlar. Çok hızlı bir şekilde çözüm üretebiliyorlar. Nazmiye’yi de Menderes’i de zeki buluyorum” açıklamasını yaptı.

Ateş Kuşları dizisinde entresan şeylere şahit olabilirsiniz! Erdem Şanlı ve Boncuk Yılmaz'dan ipuçları! 9

Ateş Kuşları dizisinde Nazmiye ve Menderes karakterleri hikayenin en kilit noktasındaki kişiler olarak projenin geleceği adına önemli bir noktada bulunuyor.

Tüm kişiler kategorisinde en iyi reytingleri alan dizinin, AB ve ABC1 gruplarında da güçlü bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Ateş Kuşları, ikinci sezonda da devam etmesi beklenen projelerden birisi olarak gözüküyor.