Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisi oyuncuları gururla ve mutlulukla sete veda etti!

Veda Mektubu dizisi oyuncuları gururla ve mutlulukla sete veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Veda Mektubu isimli dram dizisi başarılı bir proje olarak akıllarda yer edindi. Dizinin reytingleri hiçbir zaman çok büyük oranlarda gelmedi ama hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile izleyiciler bu projeye sahip çıktı.

Kanal D’nin de yaz dönemini değerlendirmek adına Veda Mektubu dizisini ekranda tutma isteği projenin 24 bölüm devam edebilmesini sağladı. 24. bölümü pazartesi günü yayınlanacak olan Veda Mektubu dizisi final yaparak izleyicilerine veda edecek. Dizinin setinde ise çekimler tamamlandı, tüm ekip veda pozları çekti ve herkes kendi yoluna gitti.

Veda Mektubu dizisinin ekibinin veda pozlarına bakıldığında ise yüzlerindeki mutluluk ve yaşadıkları gurur hemen fark ediliyor.

Veda Mektubu dizisi oyuncuları gururla ve mutlulukla sete veda etti! 7

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar gibi tecrübeli isimler projeye önemli katkılar yaptı. Tabii ki genç oyuncular Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım da başrolün hakkını verdi. Çok iyi bir dizi çifti olarak öne çıkan Aslı ve Mehmet ikilisi, dizi dünyasında da izleyicilerin aklına yerleşen çiftlerden birisi oldu.

Veda Mektubu dizisinin hikayesinin nasıl sonlanacağı da merakla bekleniyor. 21 Ağustos Pazartesi akşamı final bölümü yayınlanacak olan dizi sürprizlerle dolu bir veda yapacak.