Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit konfor alanında çıkıp yeni bir proje için riski göze aldı!

Burak Özçivit konfor alanında çıkıp yeni bir proje için riski göze aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman isimli atv dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Burak Özçivit, 2019 yılından bu yana sadece bu dizi projesi ile anılan bir isim haline geldi. Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş dönemini anlatan dizinin başrolünde yer almak hiç de kolay olmadı.

Çekimler öncesinde aylarca role hazırlanan ve ilk sezonda da çok eleştiri alan Burak Özçivit, sonraki 3 sezonda ise hayranlarını mest eden güçlü performanslar ortaya koydu. Kuruluş Osman dizisi beşinci sezonu ile de atv ekranında devam edecek. Çekimlerin ne zaman başlayacağını merak eden dizinin hayranları, başrol oyuncusu Burak Özçivit’in yeni bir proje için sete çıkmasına da biraz şaşırdı.

Zira bu durum biraz risk içeriyor. Oyuncuyu Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi rolünde izleyenler açısından Berber filmindeki karakter bambaşka bir dünyanın da kapısını açmak anlamına geliyor.

Uzun yıllardır aynı rol ile anılan ve dizi için de önemli fedakarlıklar yapan Burak Özçivit, Berber isimli sinema filmi için sete çıktı. Mert Yazıcıoğlu ile başrolünde yer aldığı sinema filmi, Burak Özçivit’in Kuruluş Osman projesine hazırlık aşamasından şu güne kadar yaptığı farklı ilk iş olarak öne çıkıyor.

Burak Özçivit konfor alanında çıkıp yeni bir proje için riski göze aldı! 7

5 yıl boyunca sadece Kuruluş Osman dizisi ile anıldıktan sonra Burak Özçivit’i yeni bir projede farklı bir karakter ile izlemek hayranları açısından yeni bir heyecan yarattı.

Netflix için çekilen filmin dikkat çekici bir hikayesi de bulunuyor. İşte Berber isimli filmin hikayesi:

Önder, Beşliler adlı, İstanbul’un tarihi sokaklarında kendi kurallarına göre bir düzen sağlayan esnaflardan oluşan eski bir ekibin üyesidir. Dışarıdan işinin ehli bir berber olarak görünen Önder, yaşadığı bir olay nedeniyle Beşliler’den ayrılıp kendi yoluna devam eder. Yıllar sonra yeniden göreve dönmesi gerektiğinde, tam bir ayakbağı gibi görünen yeni çırağı Ali, Önder’in unutmaya çalıştığı geçmişini hatırlamasına, kimse ile kuramadığı o bağı yeniden kurmasına sebep olacaktır.