Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisinde başrol çifti Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım birbirlerine ne kadar da yakıştı!

Veda Mektubu dizisinde başrol çifti Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım birbirlerine ne kadar da yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Veda Mektubu isimli yeni dizi için çok etkili bir oyuncu kadrosu oluşturuldu. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden önemli ismin yer aldığı dizi çok ilgi görecek gibi gözüküyor.

Dizinin çekimlerine çok yakında İstanbul’da başlanacak. Rabia Soytürk, en son Duy Beni isimli dizide başrolde yer almış ve Caner Topçu ile çok başarılı bir partnerlik süreci yürütmüştü. İkilinin etkileyici uyumu ile birlikte sosyal medyada da çok sayıda paylaşım yapılmış, aylarca bu konu gündemde kalmıştı.

Veda Mektubu dizisinde başrol çifti Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım birbirlerine ne kadar da yakıştı! 9

Rabia Soytürk şimdi de yeni dizisi Veda Mektubu’nda Emre Kıvılcım ile başrolü paylaşacak. İkilinin ilk görüntüleri ortaya çıkınca dizi hayranları onların birbirlerine ne kadar çok yakıştığını ifade eden paylaşımlarla sosyal medyada yine etkileşim oluşturmaya başladı.

2023 yılının ilgi görmesi beklenen ve dram hikayesi ile de izleyenleri sarsacağı öngörülen Veda Mektubu, çok etkileyici bir oyuncu kadrosuna da sahip.

Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Elif Çakman, Hazar Motan, Deniz Altan, Asya Kasap, Hande Eleman, Kerem Alp Kabul ve Elif Uslusoy gibi isimlerin de yan rollerde yer aldığı proje geniş bir hikaye kurgusunu ortaya dökecek.

Farklı karakterlerin güçlü hikayelerle destekleneceği dizide yıllar önce bir mektup yüzünden ayrılan aşıkların çocukları üzerinden gelişecek hesaplaşmayı ekrana getirecek.

Veda Mektubu dizisinde başrol çifti Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım birbirlerine ne kadar da yakıştı! 10

Veda Mektubu dizisinin senaryosunu Deniz Akçay gibi önemli bir senaristin yazmasının yanı sıra, yönetmen olarak da Deniz Çelebi Dikilitaş ekibin başında bulunacak.

Kanal D’nin son dönemde birbiri ardına çok etkileyici diziler yayınlaması ile birlikte proje seçimleri çok yerinde oluyor. Veda Mektubu’nun da böyle bir dizi olacağına yönelik ilk izlenimler oyuncu kadrosunun gücüyle anlaşılıyor.

Hikayeyi izleyicilerin beğenmesi durumunda Veda Mektubu, 2023 yılına damga vurabilecek bir dizi olarak öne çıkıyor.

Veda Mektubu dizisinde başrol çifti Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım birbirlerine ne kadar da yakıştı! 11