Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu’ya Çöp Adam dizisindeki partneri Engin Altan Düzyatan’dan övgü dolu sözler!

Elçin Sangu’ya Çöp Adam dizisindeki partneri Engin Altan Düzyatan’dan övgü dolu sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Star TV ekranında çarşamba akşamlarının ilgi gören dizilerinden birisi haline gelen Çöp Adam ile hayranlarını bir kez daha mest ediyor. Ünlü oyuncu, partneri Elçin Sangu ile ekranda çok iyi bir partnerlik süreci yürütüyor.

İki oyuncunun ekranda çok iyi bir dizi çifti olduklarını düşünen hayranları, sosyal medyadan verdikleri destek ile bu durumu ortaya koymaktan çekinmiyor. Dizinin hem sosyal medya yansıması çok iyi hem de reytingler gayet iyi oranlarda gerçekleşiyor. Star TV için Yalı Çapkını dizisinden sonra Çöp Adam projesinin de etkili çıkış yapması nedeniyle memnun olduğu gelen bilgiler arasında.

Elçin Sangu'ya Çöp Adam dizisindeki partneri Engin Altan Düzyatan'dan övgü dolu sözler! 8

Engin Altan Düzyatan de sette her şeyin iyi gittiğini ve ekibin çok yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi. Oyuncu, “Bizim keyfimiz yerinde. Ekip de iyi, çalışıyoruz” dedi.

Her bölümde dizinin hikayesinde önemli sahneler ile güçlü mesajlar veriliyor. Son bölümde de hikaye bir hayli karışık hale gelmişti. Engin Altan Düzyatan, bu duruma dikkat çekerek şunları söyledi:

Elçin Sangu'ya Çöp Adam dizisindeki partneri Engin Altan Düzyatan'dan övgü dolu sözler! 9

“Her bölüm biraz daha ortalık karışıyor. Bu hafta yeteri kadar karıştı. Çok da önden gitmiyoruz, stoğumuz yok. O yüzden haftalık gidiyoruz. İyiyiz, biz memnunuz, güzel iş olacak.”

Partneri Elçin Sangu ile çok iyi bir süreç yürüttüklerini de ifade eden oyuncu, gidişattan memnun gözüküyor. Düzyatan, “Elçin ile ilk defa oynuyoruz, çok rahat. Profesyonel bir oyuncu, işini de iyi yapıyor. Hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz, gayet güzel” diyerek partnerini övdü.

2023 yılı için herkese iyi dileklerde bulunan oyuncu, hem sağlık hem huzur hem de mutluluk diledi.