Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisinde final iddiaları asılsız çıktı, dizi yoluna devam ediyor!

Veda Mektubu dizisinde final iddiaları asılsız çıktı, dizi yoluna devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Basında yer alan bazı iddialarda Veda Mektubu isimli Kanal D dizisinin 20 bölüme kadar izleyicilerle buluşacağı ve final kararının alındığı şeklinde bilgiler vardı. Geçtiğimiz ay gündeme gelen bu iddialar, 20. bölüm fragmanının yayınlanması ile ortadan kalmış oldu.

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Emre Kıvılcım ve Rabia Soytürk’ün başrollerinde yer aldığı Veda Mektubu dizisinin 20. bölümün fragmanı hikayenin heyecanlı bir şekilde devam edeceğini gösteriyor.

Daha önce da hakkında final iddiaları ortaya atılan dizi, güçlü bir hikayeye ve etkileyici oyunculuk performanslarına sahip bulunuyor.

Kanal D’nin doğru bir karar olarak Veda Mektubu’nu yaz döneminde devam ettirme kararlılığı da dizinin hayranları için büyük bir şans oldu.

20. yeni bölümü ile birlikte Pazartesi akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizisinin yaz boyunca ekranda yer alması kimseyi şaşırtmayacaktır.

17 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Mehmet, Aslı’nın yaralarını sarmaya çalışıyor!

Aslı, yaşadıklarından sonra kendini Mehmet’in şefkatli kollarına bırakıyor. Mehmet, Aslı’nın yaralarını sarmaya çalışıyor. Ziya, Alanur’dan Beste’nin kızı olduğunu öğreniyor. Ancak Beste’nin gerçekleri öğrenip öğrenmeyeceği merak konusu.

Veda Mektubu yeni bölümüyle 17 Temmuz Pazartesi 20.00’de Kanal D’de!