Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan güzelliği ile büyülüyor, sosyal medyada zirveye göz kırpıyor!

Hafsanur Sancaktutan güzelliği ile büyülüyor, sosyal medyada zirveye göz kırpıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ya Çok Seversen isimli Kanal D dizisinin kadın başrolü olan Hafsanur Sancaktutan, setteki neşeli hallerinin yanı sıra, güzelliği ile de hayranlarının dikkatinden kaçmıyor.

Sette vals dersleri alırken çok eğlenen oyuncu, canlandırdığı Leyla karakterinin şık kıyafetleri ile de sosyal medyada gündemde yer almayı sürdürüyor.

Yaz döneminde en popüler kadın oyuncular listesinde geçtiğimiz hafta 19 bin 900 ileti ile ikinci sırada yer alan Hafsanur Sancaktutan, birinciliğe göz kırptı.

Demet Özdemir’in 11-17 Temmuz tarihleri arasında yapılan araştırmada 22 bin 300 ileti ile birinci sırada yer aldığı “en popüler kadın oyuncular” listesi dikkatleri çekti.

Adba Tv tarafından haftalık olarak düzenlenen listede ikinci sıradaki Hafsanur Sancaktutan, Ya Çok Seversen dizisinin de etkisi ile yakında zirveyi ele geçirebilir.

Hafsanur Sancaktutan güzelliği ile büyülüyor, sosyal medyada zirveye göz kırpıyor! 7

Ya Çok Seversen setinde şıklık yarışı da yaşanıyor. Özel bir davet sahnesi için uzun bir kıyafet giyen Hafsanur Sancaktutan, şık hali ile de sosyal medyada konuşuldu.

Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer aldığı Ya Çok Seversen dizisinin sosyal medyada çok güçlü bir etkileşim oluşturması da oyuncuların yaz döneminde gündemde kalmalarını sağlıyor.