Ana sayfa Sosyal Medya Şükrü Özyıldız mesleğini hayatının en büyük lüksü olarak görüyor!

Şükrü Özyıldız mesleğini hayatının en büyük lüksü olarak görüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, son dönemde iki farklı proje ile gündemde yer alıyor. Aşk Taktikleri 2 isimli Netflix’te yayınlanan romantik komedi filmi ile bir kez daha hayranlarını gülümseten oyuncu, ayrıca Ruhun Duymaz isimli yeni Fox TV dizisi için de sette çalışmalarını sürdürüyor.

Aşk Taktikleri 2 filminde Demet Özdemir ile partner olan oyuncu, romantik komedi hikayesinde etkili performansı ile hayranlarından büyük alkış aldı.

Yaz döneminde başlayıp, iyi reytingler gelirse kış sezonunda da devam etmesi planlanan Ruhan Duymaz isimli yeni dizide yine bir romantik komedi hikayesi… Bu sefer de Şükrü Özyıldız’ı Burcu Özberk ile partner olarak ekranda izleyebileceksiniz.

24 Temmuz’da ilk bölümü yayınlanacak olan Ruhun Duymaz isimli diziyi çok merak eden izleyiciler, üst üste Şükrü Özyıldız’ın aynı türdeki rolleri ile izleme fırsatı elde etmiş oluyor.

Şükrü Özyıldız, Aşk Taktikleri 2 filminin yayınlanmasının ardından hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Youtube’da Netflix’in resmi kanalında yayınlanan videoda oyuncu kendisiyle ilgili önemli bilgiler de verdi.

Canlandırdığı roller gibi değil de kendisi gibi olmanın güzel olduğunu söyleyen oyuncu, “Kendimde başkalarını yaşamka zaten bu da oyunculuğun verdiği bir lüks” diye konuştu.

Farklı karakterleri canlandırmayı kendisi için büyük bir lüks olarak gören oyuncu, iyi araba kullandığını, çeşitli sporları da gayet başarılı şekilde yapabildiğini anlattı.

Şükrü Özyıldız, yaşadığı İstanbul’un güzel ve büyüleyici bir şehir olduğundan da bahsetti. Oyuncu, “İstanbul’u seviyorum ama bir yandan da gönlüm o Hollanda’daki plato gibi rengarenk dizilimler, o mimari. Bir de orası bana çok büyüleyici geliyor” dedi.

Her yıl sosyal medyayı daha çok kullanmaya niyetlendiğinden de bahseden oyuncu, en favori platformun ise kendisi için instagram olduğunu ifade etti.