Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisinde Rabia Soytürk’e ilham veren 3 güçlü kadın var!

Veda Mektubu dizisinde Rabia Soytürk’e ilham veren 3 güçlü kadın var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Veda Mektubu dizisi Kanal D ekranında pazartesi akşamları yayınlanıyor. Rabia Soytürk de Aslı karakteri ile dizinin hikayesinde başarılı bir performans sergiliyor. Duy Beni dizisindeki güçlü çıkışının ardından yeniden ekranlarda çok farklı bir karakter ile yer alan oyuncu, partneri Emre Kıvılcım’dan da çok memnun.

Rabia Soytürk, Veda Mektubu dizisinin çekimlerinin çok yoğun olduğunu ama sette de çok keyifli anlar yaşadıklarını söyledi. Oyuncu, “Bayağı mutluyuz, güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Kaliteli bir iş oldu, hepimizin eline sağlık” diye konuştu.

Emre Kıvılcım da dizide canlandırdığı Mehmet karakteri ile büyük dikkat çekti. Özellikle şık kıyafetleriyle de sosyal medyada çok konuşulan ikili, dizinin güçlü hikayesinde başrolde yer almanın yükünü de taşıyor.

Partneri ile ilgili güzel sözler söyleyen Rabia Soytürk, “Emre’yi çok seviyorum, çok samimi, çok yardımcı oluyor bana. Mutluyuz, çok iyi anlaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Veda Mektubu dizisinde Rabia Soytürk'e ilham veren 3 güçlü kadın var! 7

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar gibi 3 usta ismin de yer aldığı dizi seti, genç oyuncular için adeta bir okul gibi de oldu.

Nurgül Yeşilçay ile sette çok iyi anlaştıkları ortaya çıkan Rabia Soytürk, “En çok Nurgül’ü seviyorum. Yönetmenimiz mükemmel bir kadın. Deniz hoca (Celebi Dikilitaş) ile çalışıyoruz. Yapımcımız bir kadın, Gül Oğuz, o da mükemmel. Güzel bir kadın gücü ile iş çıkartıyoruz” açıklamasında bulundu.

Rabia Soytürk’ün dizinin hikayesindeki dans sahneleri de dikkatlerden kaçmıyor. Eğitimler aldığını ama yoğunluk nedeniyle bunu sürdüremediğini anlatan oyuncu, çalışmaların karşılığını verdiğini umut ediyor.

Ünlü oyuncunun açıklamalarından dizinin setinde kendisine ilham veren 3 kadın olduğu anlaşılıyor. Nurgül Yeşilçay, yönetmen Deniz Celebi Dikilitaş ve yapımcı Gül Oğuz…