Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını ile Kızılcık Şerbeti’nin amansız reyting rekabetine bakmayın, arka planı çok farklı!

Yalı Çapkını ile Kızılcık Şerbeti’nin amansız reyting rekabetine bakmayın, arka planı çok farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını ile kariyer çıkışı yapan Ersin Arıcı’dan rakip dizi Kızılcık Şerbeti yorumu! Yalı Çapkını dizisinin sevilen karakterlerinden birisi de Abidin ve genç oyuncu Ersin Arıcı, rolünde gayet başarılı bir performans ortaya koyuyor. Cuma akşamları dizi çok başarılı bir reyting elde ederek, birincilikler elde ediyor ve milyonlarca izleyiciyi de ekrana bağlıyor.

Abidin karakterinin de bu başarıda payı büyük. Ancak Yalı Çapkını dizisini son 4 haftadır Kızılcık Şerbeti hem AB hem de ABC1 kategorilerinde geride bırakarak birincilikler elde etmeye başladı. İki dizi arasında müthiş bir rekabet var. Ancak bu rekabetin kanallar arasında reytingler üzerinden yürüdüğünü belirtelim.

Oyuncular ve dizilerin ekipleri açısından ise ortaya konulan iki işin de çok başarılı olmasının sevinci var. Abidin karakterini canlandıran Ersin Arıcı da rakip dizi Kızılcık Şerbeti için güzel sözler söyledi.

Yalı Çapkını ile Kızılcık Şerbeti'nin amansız reyting rekabetine bakmayın, arka planı çok farklı! 7

Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Ersin Arıcı, “Ben çalışmaktan izleyemiyorum. Sosyal medyadan izliyorum. Onlar da çok başarılı ilerliyorlar. Tebrik ediyorum onları da, helal olsun” şeklinde konuştu. Oyuncu bu sözleri ile rakip dizi Kızılcık Şerbeti’ndeki meslektaşlarına da güzel dileklerini iletmiş oldu.

Burnundaki izlerin sorulması üzerine kedisinin yaptığını anlatan oyuncu, hayvan sever birisi olduğunu da ifade etti.

Yalı Çapkını dizisinde Abidin ile Suna aşkı son dönemin en dikkat çeken hikayelerinden birisi olarak görülüyor. Dizi hayranları da iki oyuncunun ekrandaki hallerinden çok etkileniyor ve Suna ile Abidin aşkının nereye varacağını merakla bekliyor.

1991 yılında dünyaya gelen ve 2015 yılından bu yana setlerde yer alan Ersin Arıcı da Yalı Çapkını projesi ile yıllar sonra popülerlik elde ederek öne çıktı.

Hangimiz Sevmedik dizisindeki Sami karakteri ile de hatırlanan oyuncu, hem sinema hem de dizilerde çeşitli rollerde yer aldı ama Yalı Çapkını onun kariyer çıkışını sağladığı proje oldu.