Ana sayfa Sosyal Medya Yeni reyting kaynağı Halil İbrahim Ceyhan olabilir!

Yeni reyting kaynağı Halil İbrahim Ceyhan olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında Emanet isimli günlük dizi ile büyük bir başarı kazanan Halil İbrahim Ceyhan, sosyal medyanın en çok konuştuğu genç isimlerden birisi oldu.

Sıla Türkoğlu ile ilk iki sezonda çok başarılı bir partnerlik süreci yürüten Halil İbrahim Ceyhan, üçüncü sezonda ise partnerinin ayrılmasına rağmen projeye devam etti. Hayranlarının her geçen ay daha da arttığı, yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının da yakından izlediği Halil İbrahim Ceyhan’ın kariyerinde nasıl ilerleyeceği çok merak ediliyor.

Birçok dizi hayranı, yeni sezonda ünlü oyuncuyu yepyeni projelerde görmeyi arzu ettiğini belirten yorumlarla sosyal medyada dikkatleri çekiyor. Hayranları, “Hak ettiği gibi çok güzel projelerde, ses getiren işlerde olsun” diyerek temennilerini dile getiriyor.

Yapımcılar açısından da genç oyuncu yeni reyting kaynağı olarak görülebilir. Halil İbrahim Ceyhan’a çeşitli teklifler yapıldığına yönelik bilgiler de geliyor. Ancak oyuncunun bundan sonra nasıl bir kariyer süreci yürüteceği yönünde henüz bir bilgi yok.

Sıla Türkoğlu’nun günlük dizi olan Emanet’ten ayrılıp da bugünlerin en çok konuşulan dizilerinden Kızılcık Şerbeti’ne kadın başrol olarak katılması kariyeri açısından bulunmaz bir fırsattı. Çok cesur ve kararlı bir tavır sergileyen Türkoğlu, yapımcı ile mahkemelik olmayı bile göze aldı ama sonunda kariyeri adına çok büyük bir kazanım elde etti.

Halil İbrahim Ceyhan da bakalım iki sezon birlikte kamera karşısına geçtiği eski partneri ile benzer bir kaderi paylaşabilecek mi? Hayranları sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyor ama henüz oyuncunun ne yapacağına dair bilgi yok. Ancak sosyal medyada ünlü oyuncunun en çok konuşulan ve hakkında en çok yorum yapılan oyunculardan birisi olduğu da yapılan araştırmalar ile sabit.

Adba TV’nin 29 Mart ile 4 Nisan arasında twitter üzerinden yaptığı araştırmada genç oyuncu 34 bin ileti ile en popüler oyuncular listesinde beşinci sırada yer almıştı.

Yeni reyting kaynağı Halil İbrahim Ceyhan olabilir! 7