Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisine izleyicilerden aynı eleştiriler üst üste geldi!

Veda Mektubu dizisine izleyicilerden aynı eleştiriler üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Veda Mektubu dizisi, kış sezonunun sonlarına doğru yayına başladı ve beklenen yüksek reytingleri alamadı. Ancak dizinin yaz sezonunda da yayında kalması, Kanal D’nin projeye gösterdiği güvenin sembolü oldu.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Veda Mektubu dizisi 18. bölümü ile ekranda yer almaya devam etti. Sosyal medyada büyük dikkat çeken hikayesi ile Veda Mektubu dizisinin yaz günlerinde de sıklıkla gündem olması dikkatlerden kaçmıyor.

Ancak dizinin hayranlarının özellikle Aslı karakterinin sürekli olarak Mehmet’ten bir şeyler gizlemesinden rahatsız olduğunu ve bu konuya tepki gösterdiklerini sosyal medyadaki yorumlarda görebilirsiniz.

Bir izleyici diyor ki, “Aslı’nın olayları Mehmet’ten saklaması ve her şeyi sineye çekmesi mantık dışı.” Benzer yorumlar da sıklıkla paylaşılıyor ve senaristlere hikayede aksayan yönler olduğuna yönelik eleştiriler iletiliyor.

Alanur ile Ziya sahnelerinin dizinin heyecanını artırdığını vurgulayan izleyiciler, oyuncuların performanslarını da çok başarılı buluyor.

Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile, yaz döneminde düşmekte olan reytinglere rağmen yine de önemli bir kitleyi Kanal D ekranına taşımayı başardı.

Dizi özellikle ABC1 kategorisinde günün en yüksek reytingini elde ederek pazartesi akşamını ilk sırada tamamlayınca ekibin morali de bir hayli yükseldi. Dizinin 20. bölüme kadar devam edeceğine yönelik iddialar daha önceden ortaya çıkmıştı.

Veda Mektubu dizisi 2 bölüm sonra final mi yapacak yoksa yaz sezonu boyunca devam mı edecek? Birçok izleyici projenin devam etmesini arzu ediyor.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu dizisinin 19. yeni bölümü 17 Temmuz pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.