Ana sayfa Sosyal Medya Yeter ki başrolde Kerem Bürsin olsun! Ya Çok Seversen dizisi dünyaya yayılıyor!

Yeter ki başrolde Kerem Bürsin olsun! Ya Çok Seversen dizisi dünyaya yayılıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Ya Çok Seversen dizisi, özellikle Kerem Bürsin hayranlarını çılgına çevirmiş durumda. Oyuncunun yeniden setlere dönüş yapması, dizinin dünyanın dört bir yanındaki hayran kitlesi tarafından sahiplenilmesi çok önemli gelişmeler olarak gözüküyor.

Her ne kadar Türkiye’de yaz dönemi reytinglerinin düşük olmasının yanı sıra, Ya Çok Seversen projesinin de 2’li oranlardaki reytingler ile açılış yapması biraz can sıkıcı oldu. Ancak Kerem Bürsin hayranlarının sosyal medyada ortaya koyduğu muhteşem etkileşim, dünyanın 16 ülkesinde dizinin gündem olması gibi konular da bir başarı hikayesi olarak gözüküyor.

Tabii ki bir de İspanya’da yayılmakta olan Kerem Bürsin hayranlığına Ya Çok Sevesen dizisi ile yapılan katkıların da ilk izlerini görmeye başladı.

Ya Çok Seversen ve Kerem Bürsin İspanyol basınının yine gündemde yer aldı ve yine hayranlarını mest etti.

Yayınlanan tanıtımları ile sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde de oldukça konuşulan dizinin ekrana gelen ilk bölümünden bu yana sosyal medyada inanılmaz gelişmeler oluyor.

İtalya, İspanya, Rusya, Brezilya gibi toplam 16 ülkede sosyal medyanın gündem listelerinin ilk sıralarına yerleşen dizi, şimdi de İspanyol basınına haber oldu.

Yeter ki başrolde Kerem Bürsin olsun! Ya Çok Seversen dizisi dünyaya yayılıyor! 8

Ya Çok Seversen’in bu başarısı ve dizinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin, bu kez İspanyol basınında gündeme taşındı.

Yayınlanan haberde Ya Çok Seversen ’in yayına hayatına başlamasının yanı sıra Kerem Bürsin’in Türkiye ve dünyadaki sosyal ağların trendlerinde yer aldığına da değinildi.

Ya Çok Seversen yeni bölümü ile 13 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Dizinin sosyal medya yankısı ise her geçen gün katlanarak artıyor.

Yeter ki başrolde Kerem Bürsin olsun! Ya Çok Seversen dizisi dünyaya yayılıyor! 9