Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna’nın yeni dizisinde öyle bir detay var ki, heyecanı katlayarak artırdı!

Onur Tuna’nın yeni dizisinde öyle bir detay var ki, heyecanı katlayarak artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Tuna’nın yeni dizisiyle ilgili gelişmeler basında yer aldıkça oyuncunun hayranlarının de heyecanı giderek artıyor. 1985 yılında dünyaya gelen ve 2011 yılından itibaren de setlerde yer almaya başlayan Onur Tuna, birbiri ardına çok iddialı roller canlandırdı.

Hayat Devam Ediyor isimli dizi ile dikkat çektikten sonra, Huzur Sokağı isimli dizide Ali Taner karakterini canlandıran Onur Tuna, asıl büyük çıkışını ise Filinta isimli tarihi dizideki Mustafa karakteri ile gerçekleştirdi.

Birçok hayranı oyuncuyu bu dizideki rolüyle akıllarına yazdı. Cesur Yürek dizisindeki Ömer karakterinden sonra Yasak Elma dizisi de Onur Tuna adına yepyeni bir deneyim oldu. İlk iki sezonunda yer aldığı Yasak Elma dizisindeki Alihan karakteri, oyuncunun hayranlarının unutamadığı rollerin başında geliyor.

Mucize Doktor dizisindeki Ferman isimli doktor karakteri ile de geniş bir izleyici kitlesini etkileyen oyuncu, son olarak da Mahkum isimli Fox TV dizisiyle geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

Sinema filmleri ile de konuşulan Onur Tuna’nın yeni sezonda sektörün en deneyimli firmalarından Ay Yapım ile anlaşmış olması da önemli bir detay. Zira oyuncu, bugüne kadar yaptığı dizi seçimlerinde oldukça başarılı sonuçlar elde etti.

Kariyerinde 7 televizyon dizisinde oynayıp da hepsinde başarılı neticeler alabilen bir isim olmak kolay değil. Onur Tuna da her projesi ile öne çıkan, kendisini göstermeyi başaran ve yıllar içinde de tecrübesini artırmayı başaran oyunculardan birisi oldu.

Ay Yapım’ın yeni sezon için hazırlıklarını yaptığı Şahane Hayatım isimli dizi de Onur Tuna hayranlarının heyecanla bekledikleri bir yapım olarak öne çıkıyor.

Dizinin senaristinin Meriç Acemi olması da birçok izleyicinin dikkatini çeken bir detay oldu. Fox TV’de yayınlanması beklenen Şahane Hayatım isimli dizinin hikayesi şimdiden merak konusu oldu.

Onur Tuna'nın yeni dizisinde öyle bir detay var ki, heyecanı katlayarak artırdı! 7

Polisiye türünde olacağı öğrenilen Şahane Hayatım dizisinin senaristi Meriç Acemi, sektörün yakından tanıdığı bir senarist. 2005 yılından bu yana senaryoları ile milyonları etkileyen Meriç Acemi; Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler, Erkenci Kuş, Aşk 101, Kuş Uçuşu gibi iddialı yapımları ortaya çıkartan isim oldu.

Şimdi de ünlü senaristin Şahane Hayatım isimli polisiye diziyle yine gündeme gelmesi, başrolde yer alan Onur Tuna’nın hayranlarının da projeyi daha da bir heyecan ile beklemelerine sebep oldu.

Bir de oyuncunun polisiye bir hikayeye çok yakışacağını iyi bilen hayranları için Şahane Hayatım dizisinin yeni sezonun iddialı projelerinden birisi olması kimseyi şaşırtmayacaktır.