Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisinin başrol çifti Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk yeni favori dizi çifti olmaya aday

Veda Mektubu dizisinin başrol çifti Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk yeni favori dizi çifti olmaya aday

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncular Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk’ün Veda Mektubu dizisinin okuma provasında bir araya gelmesi ile birlikte sosyal medyada da ikili hakkında paylaşımlar yapılmaya başlandı. 2023 yılının favori dizi çiftlerinden birisi olması beklenen ikilinin ilk pozu çok ilgi gördü.

Duy Beni dizisi ile büyük çıkış sergileyen Rabia Soytürk, zaten uzun süredir çok dikkat çeken bir isim. Emre Kıvılcım da yer aldığı projelerde farklı karakterlerle geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. İki oyuncunun kariyerlerinin hızlı yükseliş döneminde birbirleri ile partner olması da güzel bir tesadüf olarak ifade ediliyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda iki oyuncunun iyi bir dizi çifti gibi göründükleri ve ışık saçtıkları yönünde yorumlar var.

Veda Mektubu isimli yeni dizi projesi Kanal D’nin son dönemde birbiri ardına milyonları etkileyen projelerinden birisi olacak gibi görünüyor. Dizinin oyuncu kadrosunun gücü bu algının oluşmasına yardımcı oldu. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar gibi çok önemli isimler başrolde buluştu.

Veda Mektubu dizisinin başrol çifti Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk yeni favori dizi çifti olmaya aday 9

Okuma ve kostüm provalarında bir araya gelen ekip bir hayli neşeliydi. Senaryo üzerine görüş alışverişi yapılırken, dizinin yan rollerinde de önemli isimlerin olduğu ortaya çıktı.

Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerin yer aldığı Veda Mektubu oyuncularının heyecanı objektiflere de yansıdı.

Veda Mektubu dizisinin başrol çifti Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk yeni favori dizi çifti olmaya aday 10

Dizinin başrol oyuncuları enerjik ve sıcak tavırları ile dikkat çektiler… Çekimlerine önümüzdeki günlerde İstanbul’da başlanacak Veda Mektubu’nun oyuncuları okuma provasında sıcak ve enerjik tavırları ile beğeni topladılar. Kamera karşısına ilk kez toplu halde geçen oyuncular verdikleri pozla göz doldurdular.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturduğu; hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu yıllar önce bir mektup yüzünden ayrılan aşıkların çocukları üzerinden gelişecek ve soluk soluğa izlenecek bir hesaplaşmayı ekrana taşıyacak.

Veda Mektubu dizisinin başrol çifti Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk yeni favori dizi çifti olmaya aday 11

Vaktinde yaşayamadıklarımız, ifade edemediklerimiz, korktuklarımız, kaçtıklarımız, cesaret edemediklerimiz, çocuklarımızın üzerinden hayatımıza girer ve en büyük sınavımız olur. Peki siz bu sınava hazır mısınız?

Yürekleri ısıtacak hikayesi ve göz dolduran kadrosu ile Veda Mektubu yakında Kanal D’de başlıyor.