Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in hayranlarına 2023 yılının ilk ayında iki farklı sürprizi var!

Hande Doğandemir’in hayranlarına 2023 yılının ilk ayında iki farklı sürprizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğnademir, şu sıralarda yeni projesi için ekip arkadaşları ile birlikte provalar yapıyor. En son Hayat Bugün isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, sezonun kısa süren yapımlarından birisinde bulunmanın şanssızlığını yaşadı.

Hayat Bugün dizisi çok etkili bir doktor dizisi olması beklenirken, düşük gelen reytingleri nedeniyle yayın hayatını geçtiğimiz ay noktaladı. Hande Doğandemir de kendisine gelen teklifler arasında yeni bir dizi yerine bir tiyatro oyunuyla sahneye çıkmayı tercih etti.

Aytaç Şaşmaz ve Levent Can ile birlikte Eksik isimli tiyatro oyunu için provalar yapmakta olan oyuncu, böylelikle hayranlarına 2023 yılının ilk sürprizini de açıklamış oldu.

Doğandemir, “Çok sıkı bir provası var. Çok heyecanlıyız, inşallah Şubat ayında seyirci ile buluşacağız” diye konuştu.

Dizilerde yer almak ile tiyatro için sahneye çıkmak arasında büyük bir fark var. Hande Doğandemir de tiyatronun büyüsünün farklı olduğunu düşünüyor.

Oyuncu, bu konuda şunları söyledi: “Tiyatro birebir seyirci ile iletişim halinde olduğu için bambaşka bir heyecanı var. Biz de onun için çok heyecanlıyız, bir an önce seyirci ile buluşmak istiyoruz.”

Hande Doğandemir’in daha önceden bilinen bir başka sürprizi ise 20 Ocak’ta vizyona girecek olan 49 isimli aksiyon filmi. İsmail Hacıoğlu ile başrolde buluşan ünlü oyuncu, DEAŞ tarafından rehin alınan 49 Türk vatandaşının kurtarılma hikayesinin bir parçası oldu. 49 ismi verilen filmin de çok ilgi görmesi bekleniyor.