Ana sayfa Dizi Haberleri Vedat’ın döneceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Sen Anlat Karadeniz final mi yapıyor?

Vedat’ın döneceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Sen Anlat Karadeniz final mi yapıyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz’in dün akşam ekrana gelen 44. bölümünde Vedat öldü.

Ancak izleyiciler hala bunun bir ters köşe olabileceği ve Vedat’ın yeniden bir şekilde diziye döneceğini düşünüyor.

Her ne kadar sevilmeyen bir karakter olsa da Vedat’ın ölmesiyle diziyi izleyenleri bir endişe aldı.

Şimdi hikaye nereye gidecek? Vedat karakteri gibi dizinin devamını ve olayların akışını belirleyecek bir karakterin gitmesi, dizinin akıbeti ile ilgili endişeleri de arttırıyor.

Vedat'ın döneceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Sen Anlat Karadeniz final mi yapıyor? 7

Şimdi mutlu mesut bir şekilde yaşayacak olan Tahir-Nefes ve Yiğit’in başına yeni bir bela mı çıkacak? Tahminler bu yönde. Çünkü konuların ilerlemesi için yeni olaylara ihtiyaç var ve tabii yeni kötülere!

Vedat gitti mi, gitmedi mi diye düşünüp hala emin olamayanlar için ise dizinin yapım firması Sinegraf’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım fazlasıyla yeterli olacaktır.

Yapım şirketi, son bölümde cenazesi defnedilen Vedat’ın ölüm ilanının gerçek olduğunu yaptığı paylaşımla göstermiş oldu.

Vedat’ı oynayan Mehmet Ali Nuroğlu’na teşekkür edildi.

Tartışmalara son verecek bu paylaşımın ardından ise izleyicilerden soru üstüne soru yağıyor!

Peki şimdi ne olacak?

Sen Anlat Karadeniz’in finale yürüdüğü şeklinde yapılan tahminlerin yanı sıra bambaşka olayların ve hikayelerin açılarak bir dönem kapatılırken yeni bir dönemin açılacağı tahminleri de yapılmakta.

Dizinin yeni bölümlerinde nelerle karşılaşacağız hep birlikte izleyip göreceğiz ama 45. bölüm tanıtımında en azından uzun süredir huzurlu bir hayatı hakeden Nefes ve Tahir’in bir süreliğine de olsa huzura kavuşmuş oldukları görülüyor.

İzleyicilerin ilk etaptaki beklentileri ise Nefes ve Tahir’in bir çocuklarının olması. Yeni bölümde Vedat’ın öldüğünü öğrenen Nefes, gömüldüğü yere gidip, artık bundan sonraki hesabını Allah’a vermesini diliyor. Vedat belasından kurtulan Tahir ve Nefes de birbirlerine daha çok yakınlaşıyorlar.

İşte 45. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Tahir içinde büyüdüğü ailenin gerçek ailesi olmadığını öğrenir. Anne babasının katili Fikret’le yüzleşen Tahir için esas katil, bu günaha ortak olan Saniye’dir.

Elindeki kozlarla Vedat’ı köşeye sıkıştıran Fikret, Tahir’in aklanmasını sağlar. Tahir ve Nefes konağa geri dönerken Vedat için yenilgiyi kabul etmek imkansızdır.

Fikret, Tahir’i korumak için öz oğlu Vedat’ı öldürür. Vedat’ın mezarını kazan Tahir onunla birlikte tüm günahları da toprağa gömer.