Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Vildan Atasever’in diziler için TRT1 tercihi dikkatlerden kaçmadı!

Vildan Atasever’in diziler için TRT1 tercihi dikkatlerden kaçmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de yer alan dizilerde rol almak birçok oyuncu için daha konforlu oluyor. Dizileri özel kanallar gibi hemen yayından kaldırmayan kamu yayıncısı, hem oyunculara hem de yapım ekiplerine fırsat sunması ile biliniyor. İyi dizilerle son yıllara damgasını vuran TRT1’de Kasaba Doktoru isimli dizi de Cuma rekabetinde yerini aldı.

Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin bir başka başrol oyuncusu ise Vildan Atasever oldu. Oyuncuyu takip edenler de son dönemde sadece TRT1 dizileri ile televizyon ekranında yer almakta olduğunu fark edecektir.

2019 yılında yayınlanan Tek Yürek isimli TRT1 dizisinde İlknur karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, ardından da Payitaht Abdülhamid dizisinde Saliha Sultan karakterini canlandırdı. Her iki projede de güçlü performanslar ortaya koyan oyuncu, başka bir televizyon dizisinde yer almadı.

Vildan Atasever'in diziler için TRT1 tercihi dikkatlerden kaçmadı! 8

Bonkis, Ölüm Kime Yakışır gibi dijital dizileri tercih eden Vildan Atasever, bu sefer Kasaba Doktoru dizisiyle yeniden televizyonda kendini göstermeye başladı. Oyuncunun son 3 dizisi TRT1 projesi olunca da dikkatleri çekti. Vildan Atasever, Kasaba Doktoru dizisinde Mine isimli hemşire rolünü canlandırıyor.

Yolları şehre uzak Özel Uluçınar Hastanesi’nde kesişen üç idealist doktorun öyküsünü anlatacak dizinin başrol oyuncularından Vildan Atasever, ‘Kasaba Doktoru’nda Mine Hemşire rolüyle ekrana dönerek hayranlarını mutlu etti.

Vildan Atasever'in diziler için TRT1 tercihi dikkatlerden kaçmadı! 9

Disiplini ve ciddiyeti ile tanınan deneyimli bir hemşire olan Mine, Hakan Hoca’nın güvenini kazanabilmiş az sayıdaki insandan biridir. İş arkadaşlarına, ailesine, dostlarına güven veren bir karakter olan Mine, özünde yalnız bir insandır. Vildan Atasever de bu farklı karakter ile birlikte dizi setlerinde birbirinden farklı rollerde yer alma kararlılığını sürdürüyor.

‘Kasaba Doktoru’nun oyuncu kadrosunda; Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ gibi isimler de bulunuyor.